Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zabranjeno pušenje proslavilo 30 godina djelovanja!

Zabranjeno pušenje proslavilo 30 godina djelovanja!Spektakularnim koncertima u Sarajevu i Tuzli Zabranjeno pušenje proslavilo je 30 godina rada i zaključilo izuzetno uspješnu godinu...

Preko 50 održanih koncerata, objavljivanje albuma ”Radovi na cesti” i na kraju dva velika koncerta u Sarajevu i Tuzli, događaji su koji će ostati zapamćeni kad je riječ o djelovanju Zabranjenog pušenja u 2013. godini.

Brojni medij bili su nazočni na sarajevskom koncertu. Portal Klix.ba je o koncertu napisao: ”Sarajevska publika uživala je u višesatnom spektaklu koji je povodom 30. godišnjice karijere i objavljivanja 10. albuma, ”Radovi na cesti”, napravila grupa Zabranjeno pušenje. Dvorana Mirza Delibašić u sarajevskoj Skenderiji bila je puna fanova koji su zborski pjevali pjesme.”

Oslobođenje piše: ”Nakon što je pokorio Tuzlu, popularni sarajevski bend Zabranjeno pušenje održao je slavljenički koncert i u Sarajevu.”

Grupa Zabranjeno pušenje i koncertna agencija Dik-koncert ovim putem se želi zahvaliti svim fanovima grupe koji su sve ove godine pratili grupu Zabranjeno pušenje, dolazili na koncerte i omogućili da ova lijepa priča potraje sve ove godine. Svima želimo sve najbolje u nastupajućoj 2014. godini.

Objavljeno 03.01.2014.

Vremeplov

KUD Idijoti nekad i sada? Danas su nam honorari veći i u bekstejdžu ima više piva...
Sale Veruda (KUD Idijoti)