Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Izvođači

Osnovne informacije, postave i diskografije riječkih glazbenika - grupe, izvođači, projekti, suradnje, solisti i autori... baza podataka riječkih glazbenih izvođača je aktivna i nadopunjava se prema novim informacijama i sadržajima.

E.N.I.

E.N.I.

Stil:

pop, pop rock

Status:

aktivan

Diskografija:

Urbani zvuk / kompilacija (Unknown)
Probudi me (Croatia records, 1997.)
Saten (Croatia records, 1998.)
Da Capo (Dallas, 2002.)
Ri rock - 25 godina live / kompilacija (Dallas, 2004.)
Runjićeve večeri - Ča je život vengo fantažija / kompilacija (Croatia records, 2006.)
Oči su ti ocean (Dallas, 2007.)
Best of E.N.I. (Dallas, 2009.)

Rijetke biljke kvalitetne pop glazbe. Četiri djevojke, četiri odlična glasa (i stasa).

Video: E.N.I. - Oči su ti ocean



Audio mp3

Zavirite u našu Foto galeriju!

Članovi:

Elena Tomeček - vokal
Iva Močibob - vokal
Ivona Maračić - vokal
Nikolina Tomljanović - vokal

Linkovi:

http://www.eni.hr

Vremeplov

Mnogo toga je već napisano za sve ove godine i vrlo je teško biti originalan. Današnje uši slušaju drugačije od ušiju 70-ih i 80-ih godina upravo zbog te količine muzike koja je napravljena.
Petar Janjatović, intervju za RiRock.com