Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Izvođači

Osnovne informacije, postave i diskografije riječkih glazbenika - grupe, izvođači, projekti, suradnje, solisti i autori... baza podataka riječkih glazbenih izvođača je aktivna i nadopunjava se prema novim informacijama i sadržajima.

Grad

Grad

Stil:

rock, pop rock, alter rock

Status:

neaktivan

Diskografija:

Rijeka-Paris-Texas / kompilacija (Helidon / FV Založba, 1987.)
Najbolji u živo / kompilacija (PGP RTB, 1988.)
Ljudi (Nema problema, 1991.)
Amerika (Nema problema, 1993.)
The Best Of Indie Rock - Made in Croatia / kompilacija (Dancing bear, 1993.)
Planet majmuna 1999 (Dallas, 1998.)
Nebo (Dallas, 2001.)
Ri Rock - 25 godina live / kompilacija (Dallas, 2004.)
Glad (Dallas, 2005.)
Palach uživo (Dallas, 2007.)
Riječki novi val / kompilacija (Dallas, 2008.)
Ne (Dallas Records, 2010.)

Grad je najveći ”mali” hrvatski rock bend. Vrhunska svirka, vrhunske pjesme, vrhunska koncertna atrakcija dva desetljeća tvrdoglavo čuva svoj fuck off status. Unatoč svim hitovima (”Ljudi”, ”Ima li nešto”, ”Amerika”, ”Biti normalan”, ”Nebo”, ”Eni” i drugima Grad ostaje daleko od komercijale i van mainstreama pod bilo koju cijenu. Tipično riječki, rekli bi neki.

Članovi:

Dean Škaljac - vokal
Orijen Modrušan - gitara
Slobodan Grujičić Bobo - bubanj
Samir Šverko - bas

Video: Grad - Ljudi



Audio mp3

Zavirite u našu Foto galeriju!

Linkovi:

nema podataka

Vremeplov

Nikada nisam želio ništa dokazivati.
Louis Armstrong