Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Izvođači

Osnovne informacije, postave i diskografije riječkih glazbenika - grupe, izvođači, projekti, suradnje, solisti i autori... baza podataka riječkih glazbenih izvođača je aktivna i nadopunjava se prema novim informacijama i sadržajima.

Let 3

Let 3

Stil:

rock, alter, pop, etno punk, cabaret

Status:

aktivan

Diskografija:

Rijeka Paris Texas / kompilacija (Helidon / Fv Založba, 1987.)
The best of indie rock - Made in Croatia / kompilacija (Dancing bear, 1993.)
Two dogs fucking (Helidon, 1989.)
El Desperado (Helidon, 1991.)
Peace (Dallas, 1994.)
Živi kurac /Live (Dallas, 1996.)
Nečuveno (Dallas, 1997.)
Mala antologija hrvatskog rocka / kompilacija (Croatia records, 1998.)
Jedina (Dallas, 2000.)
Ri Rock - 25 godina live / kompilacija (Dallas, 2004.)
Bombardiranje Srbije i Čačka (Dallas, 2005.)
Riječki novi val / kompilacija (Dallas, 2008.)

Najpopularniji i najuspješniji riječki sastav. Vjerojatno i hrvatski. Glazbena javnost postajala je vremenom svjesna da oni nisu samo bizarni bučni čudaci nego prvorazredna rock atrakcija i zaista unikatna umjetnička pojava. Stilska dorađenost albuma, koncerata i javnih istupa uvijek praćena specifičnim humorom i osjećajem za bizarno dovela je Let3 do statusa pravih zvijezda hrvatskog društva (ne samo glazbenog miljea). Let3 je neponovljiv u svakom pogledu. Let3 je jedinstven društveni fenomen. Let3 je - Let3. Jedni i jedini.

Video: Let 3 - Dijete u vremenu



Audio mp3

Zavirite u našu Foto galeriju!

Članovi:

Damir Martinović Mrle - bas, riječi, efekti, ciklama
Zoran Prodanović Prlja - vokal
Ivan Šarar Faf - klavijature, programiranje, puhački aranžmani
Dražen Baljak Baljak - gitara, mandolina
Matej Zec Knki - gitara
Branko Kovačić Hudor - bubanj

Linkovi:

http://let3.blog.hr

http://www.myspace.com/lettri

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash