Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Amy Winehouse ponovno hospitalizirana

Amy Winehouse ponovno hospitaliziranaBritanska soul pjevačica Amy Winehouse ponovno je u noći na utorak hospitalizirana, nakon što je ”njezin organizam loše reagirao ne lijekove”, rekla je njezina glasnogovornica.

Kontroverzna umjetnica, koja je do sada nekoliko puta bila u centrima za odvikavanje, ”loše je reagirala na niz lijekova koje su joj liječnici nedavno propisali”. Hospitalizirana je u privatnoj londonskoj klinici, nakon što se u nedjelju žalila da se loše osjeća.

Tabloid Sun prenosi kako je 25-godišnja soul diva, ”upala u krizu nakon svađe sa suprugom”, 26-godišnjim Blakeom Fielderom-Civilom, koji je na uvjetnoj slobodi, nakon što se ogriješio o zakon. Na slobodu je pušten početkom studenoga, uz uvjet da se prijavi u centar za rehabilitaciju.

Winehouseova često puni naslovnice tabloida zbog navodne konzumacije droge. Sun je u siječnju na internetskim stranicama objavio snimku na kojoj se vidi Amy s ”crackom”. Predstojeći je mjesec primljena na rehabilitaciju.

Objavljeno 28.11.2008.

Vremeplov

Što sam stariji, to sam manji. Vidim druge dijelove svijeta koje prije nisam vidio. Druge poglede. Vidim više svijet izvan sebe…
Neil Young