Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Amy Winehouse ponovno hospitalizirana

Amy Winehouse ponovno hospitaliziranaBritanska soul pjevačica Amy Winehouse ponovno je u noći na utorak hospitalizirana, nakon što je ”njezin organizam loše reagirao ne lijekove”, rekla je njezina glasnogovornica.

Kontroverzna umjetnica, koja je do sada nekoliko puta bila u centrima za odvikavanje, ”loše je reagirala na niz lijekova koje su joj liječnici nedavno propisali”. Hospitalizirana je u privatnoj londonskoj klinici, nakon što se u nedjelju žalila da se loše osjeća.

Tabloid Sun prenosi kako je 25-godišnja soul diva, ”upala u krizu nakon svađe sa suprugom”, 26-godišnjim Blakeom Fielderom-Civilom, koji je na uvjetnoj slobodi, nakon što se ogriješio o zakon. Na slobodu je pušten početkom studenoga, uz uvjet da se prijavi u centar za rehabilitaciju.

Winehouseova često puni naslovnice tabloida zbog navodne konzumacije droge. Sun je u siječnju na internetskim stranicama objavio snimku na kojoj se vidi Amy s ”crackom”. Predstojeći je mjesec primljena na rehabilitaciju.

Objavljeno 28.11.2008.

Vremeplov

Ovo što se sada događa je video rock, moglo bi se reći ”You Tube rock”, i to se događa već duže vrijeme, a bavi se više tim nekim ukrasima nego - suštinom stvar.
Koja (Disciplin A Kitschme)