Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Arsen Dedić – antologija ’’Dobrotvorov dom’’

Arsen Dedić – antologija ’’Dobrotvorov dom’’Croatia Records predstavlja luksuzno izdanje kojim je na neki način zaokruženo impresivno glazbeno stvaralaštvo našeg najboljeg kantautora, pjesnika, jednom riječju, umjetnika Arsena Dedića.

Radi se o antologiji pod imenom ’’Dobrotvorov dom’’ koja sadrži 4 CD-a s ukupno 93 pjesme. One su podijeljene u 4 tematska dijela : ’’Ljubavni komadi’’ u kojem se nalaze pjesme Tvoje nježne godine, Sve te vodilo k meni, Okus soli, Ti si moja ipak , Petra i druge, zatim ’’Narodne pjesme’’ u koje su uvrštene Dida moj, U kužini, Da mi nije moje dice i druge. Na CD-u broj 3 su ’’Budnice’’ u koje spadaju Ministarstvo straha, Svete krave, Ni jedno vrijeme nije moje, Pjesma o šutnji... Na 4. disku simboličkog naziva ’’Pod razno’’, Arsen je okupio mnoga značajna imena koja izvode njegove pjesme u nešto drukčijim izvedbama od onih na koje smo dosad navikli. Pa tako na ovom cd-u možete između ostalog poslušati i ’’Moderato cantabile’’ u izvedbi Branimira Štulića i ’’Ne daj se Ines’’ u izvedbi Marijana Bana.

Osim 4 diska, Arsenova antologija sadrži i bogato opremljenu knjižicu na 36 strana s citatima najvećih imena ljudi od pera s ovih prostora koji su kratkim crtama dali svoje viđenje Arsenove osebujne ličnosti, dok su najveći likovni umjetnici svoj pogled na Arsena iskazali mnogobrojnim portretima također sadržanim u izdanju.

Antologija ’’Dobrotvorov dom’’ izlazi na tržište 28. rujna.

Objavljeno 27.09.2009.

Vremeplov

Kada pišem pjesmu, veći užitak mi stvara čuti nekog drugog kako je pjeva nego je sam izvoditi.
Shane MacGowan