Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Arsen Dedić – antologija ’’Dobrotvorov dom’’

Arsen Dedić – antologija ’’Dobrotvorov dom’’Croatia Records predstavlja luksuzno izdanje kojim je na neki način zaokruženo impresivno glazbeno stvaralaštvo našeg najboljeg kantautora, pjesnika, jednom riječju, umjetnika Arsena Dedića.

Radi se o antologiji pod imenom ’’Dobrotvorov dom’’ koja sadrži 4 CD-a s ukupno 93 pjesme. One su podijeljene u 4 tematska dijela : ’’Ljubavni komadi’’ u kojem se nalaze pjesme Tvoje nježne godine, Sve te vodilo k meni, Okus soli, Ti si moja ipak , Petra i druge, zatim ’’Narodne pjesme’’ u koje su uvrštene Dida moj, U kužini, Da mi nije moje dice i druge. Na CD-u broj 3 su ’’Budnice’’ u koje spadaju Ministarstvo straha, Svete krave, Ni jedno vrijeme nije moje, Pjesma o šutnji... Na 4. disku simboličkog naziva ’’Pod razno’’, Arsen je okupio mnoga značajna imena koja izvode njegove pjesme u nešto drukčijim izvedbama od onih na koje smo dosad navikli. Pa tako na ovom cd-u možete između ostalog poslušati i ’’Moderato cantabile’’ u izvedbi Branimira Štulića i ’’Ne daj se Ines’’ u izvedbi Marijana Bana.

Osim 4 diska, Arsenova antologija sadrži i bogato opremljenu knjižicu na 36 strana s citatima najvećih imena ljudi od pera s ovih prostora koji su kratkim crtama dali svoje viđenje Arsenove osebujne ličnosti, dok su najveći likovni umjetnici svoj pogled na Arsena iskazali mnogobrojnim portretima također sadržanim u izdanju.

Antologija ’’Dobrotvorov dom’’ izlazi na tržište 28. rujna.

Objavljeno 27.09.2009.

Vremeplov

Jako nam je stalo da stignemo do vrha, ali to ćemo postići svirajući našu muziku, bez ikakvih ustupaka.
Nick Mason (Pink Floyd)