Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

ASCAP Awards 2010.

ASCAP Awards 2010.Coldplay su veliki pobjednici ovogodišnje nagrade Američkog udruženja kompozitora, autora i izdavača ASCAP Awards (The American Society Of Composers, Authors And Publishers Awards).

Na dodjeli koja se održala u Grosvenor House Hotelu u Londonu ove srijede, 13. listopada, britanski rockeri osvojili su dvije od sveukupno četiri glavne nagrade - za ’Kompozitore godine’ i ’Pjesmu godine’, za hit-pjesmu ”Viva La Vida”.

Preostala dva dobitnika glavnih nagrada su britanska hip-hop zvijezda Taio Cruz i britanski pop bend Scouting For Girls koji su osvojili ’Vanguard nagradu za odlazak’ odnosno ’College nagradu’, za singl ”Everybody Wants To Be On TV”.

Osim njih nagradu je također osvojilo 20 drugih pjesama među kojima se nalaze ”Come Together” Sir Paula McCartneya, ”I Still Haven’t Found What I’m Looking For” U2-a te ”In The Air Tonight” Phila Collinsa.

Objavljeno 18.10.2010.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)