Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bajaga i Instruktori – dodan još jedan datum

Bajaga i Instruktori – dodan još jedan datumDana, 12.4.2009. godine bila je 25. godišnjica prvog ikad održanog nastupa jedne od najvećih pop-rock grupa ex YU. Riječ je, naravno, o nastupu Bajage i Instruktora u legendarnom zagrebačkom klubu Kulušić.

Bajaga i Instruktori će svoj zagrebački koncert vezano uz obilježavanje 25 godina rada održati u KC Dražen Petrović u petak, 20.11.2009. godine. Zbog velikog interesa publike održat će se i dodatni koncert dan kasnije, u subotu 21.11.2009. godine.

Vezano uz svoje slavljeničke koncerte u Zagrebu, a zajedno s organizatorima koncerta, Bajaga i Instruktori odlučili su pomoći zagrebačkom Centru za rehabilitaciju Silver. Osnovna djelatnost Centra za rehabilitaciju Silver je pojednostavljivanje svakodnevnog života kod slijepih osoba i osoba s drugim oblicima invaliditeta. Vise o Centru za rehabilitaciju Silver i metodama rada u njemu možete pročitati, isto tako, u privitku mailu.

Princip humanitarne akcije i uz nju vezane nagradne igre je jednostavan. U petak, 16.10. je bio početak nagradne igre i ujedno 5 tjedana do prvog koncerta. Kroz tih 5 tjedana organizator koncerata osigurao je za potrebe nagradne igre 5 puta po 10 ulaznica (10 ulaznica tjedno) za koncert u petak. Jedna od tih 50 ulaznica može se osvojiti ako se pošalje SMS sa sadržajem ’’BAJAGA“ na broj 67028. Cijena slanja SMS-a je 6.10 kuna, a sav prihod ostvaren SMS-ovima donirat će se Centru za rehabilitaciju Silver.

Ovim putem pozivamo na sudjelovanje u velikom broju kako bi sredstva koja će se ovom nagradnom igrom skupiti bila sto je moguće veća i kako bi se Silveru olakšao svakodnevni rad.

Ulaznice za koncerte su u prodaji i mogu se po pretprodajnoj cijeni od 150 kn kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima: Profil Megastore (Bogovićeva), Integral (Pothodnik), Dancing Bear (Gundulićeva), Aquarius (Varšavska), CD Shop Zagorka (Importanne centar), No Sikiriki (Nova cesta), CD Shop Sirius (Importanne Galleria), VP Cafe (Maksimirska 109), Dallas CD Shop (Masarykova), Dirty Old Shop (Tratinska) te u prodajnoj mreži Eventima (www.eventim.hr). Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 180 kuna.

Na jesen će grupa obilježiti svoju obljetnicu nastupima u svim glavnim gradovima bivše Jugoslavije, a obzirom da je svoj prvi koncert grupa održala u Zagrebu, Zagreb je dobio tu čast da bude grad u kojem ce se održati prvi veliki koncerti u seriji.

Objavljeno 10.11.2009.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)