Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bajaga i instruktori održat će jubilarni koncert u Zagrebu

Bajaga i instruktori održat će jubilarni koncert u ZagrebuPoznati beogradski rock sastav ”Bajaga i instruktori” održat će 20. studenog veliki zagrebački koncert u KC-u ”Dražen Petrović”, čime će započeti turneju posvećenu obilježavanju 25. obljetnice svog glazbenog djelovanja, objavio je u srijedu beogradski dnevnik ”Blic”.

Koncertom u Zagrebu započet će turneja glavnim gradovima bivše Jugoslavije, a nakon Hrvatske, slijedit će koncert u ljubljanskoj dvorani ”Tivoli” 28. studenog, navodi taj list.
Dodaje se kako će u povodu obljetnice, počevši od rujna, biti sniman i trodjelni dokumentarni film o beogradskim glazbenicima čije je djelovanje uvelike utjecalo na scenu i publiku na prostoru cijele bivše Jugoslavije.

”Počinjemo rad na dokumentarcu u rujnu i namjeravamo intervjuirati sve koji su s nama surađivali, a ima ih oko četrdeset. Vjerujem da će se svi odazvati. Ići ćemo svugdje po regiji gdje možemo stići, a ima lokacija bitnih za našu karijeru”, istaknuo je Bajaga u kratkoj izjavi koju prenosi ”Blic”.

Objavljeno 18.07.2009.

Vremeplov

Nisam imao tako uzbudljiv život. Ima puno stvari za koje bih volio da sam ih učinio, umjesto što sam samo sjedio i žalio se kako mi je dosadno u životu. Zato uglavnom volim izmišljati. Radije pričam priče o drugima... Više bih volio da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam.
Kurt Cobain