Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bajaga i instruktori održat će jubilarni koncert u Zagrebu

Bajaga i instruktori održat će jubilarni koncert u ZagrebuPoznati beogradski rock sastav ”Bajaga i instruktori” održat će 20. studenog veliki zagrebački koncert u KC-u ”Dražen Petrović”, čime će započeti turneju posvećenu obilježavanju 25. obljetnice svog glazbenog djelovanja, objavio je u srijedu beogradski dnevnik ”Blic”.

Koncertom u Zagrebu započet će turneja glavnim gradovima bivše Jugoslavije, a nakon Hrvatske, slijedit će koncert u ljubljanskoj dvorani ”Tivoli” 28. studenog, navodi taj list.
Dodaje se kako će u povodu obljetnice, počevši od rujna, biti sniman i trodjelni dokumentarni film o beogradskim glazbenicima čije je djelovanje uvelike utjecalo na scenu i publiku na prostoru cijele bivše Jugoslavije.

”Počinjemo rad na dokumentarcu u rujnu i namjeravamo intervjuirati sve koji su s nama surađivali, a ima ih oko četrdeset. Vjerujem da će se svi odazvati. Ići ćemo svugdje po regiji gdje možemo stići, a ima lokacija bitnih za našu karijeru”, istaknuo je Bajaga u kratkoj izjavi koju prenosi ”Blic”.

Objavljeno 18.07.2009.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young