Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bajaga o koncertu u Zagrebu

Bajaga o koncertu u ZagrebuKao što je i najavljeno, Bajaga i Instruktori će svoj veliki zagrebački koncert vezano uz obilježavanje 25 godina rada održati u KC Dražen Petrović u petak, 20.11.2009. godine.

Bajaga je povodom određivanja termina zagrebačkog koncerta dao izjavu za portal svoje matične koncertne agencije Long Play te izjavio:

”U Kulušiću smo nastupili samo kao Bajaga i bend. Urednik u Kulušiću je bio Dražen Vrdoljak, stvarno genijalac čovek. Imao je neku redovnu foru sa svirkama, čuo je album, dopao mu se i pitao me ’možeš da skupiš neki bend i dođeš’. Kulušić je primao nekih 500-600 ljudi, a pravo da ti kažem bilo ih je 200-300. Ali stvarno je bilo fantastično jer nikad pre toga nisam svirao sam. Već sledeći put kroz dva-tri meseca imao sam rasprodana dva komada u Kulušiću”.

Isto tako, uskoro će započeti snimanje dokumentarnog filma o 25 godina Bajagine karijere. Više o navedenom dokumentarnom filmu možete pročitati na

Za sve ljubitelje Facebook-a, kreirana je i stranica na kojoj će se nalaziti sve relevantne vijesti vezano uz zagrebački koncert.

Objavljeno 23.07.2009.

Vremeplov

Odrastanje u društvu punom nesigurnosti, gdje snaga države počiva na strahu i gdje je prisutna neka vrsta institucionaliziranog terorizma, dalo mi je zanimljive nazore. Osjećam potrebu preispitati sve događaje i dublje promatrati likove, za razliku od ljudi koji su odrastali u sigurnijem okruženju.
Alexandar Balanescu (Balanescu Quartet)