Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Belgrade Beer Fest 2010.

Belgrade Beer Fest 2010.Ovogodišnji Belgrade Beer Fest održati će se na Ušću, najljepšem otvorenom koncertnom prostoru u Beogradu, od 18. do 22. kolovoza.

Očekuje se da će posjeta premašiti prošlogodišnji rekord, kada se, za pet festivalskih večeri, okupilo više od pola milijuna ljudi. Očekivanja se baziraju na činjenici da interes za Beer Fest, kako u Srbiji tako i u inozemstvu, raste iz godine u godinu, kao i na garanciji Beogradske kulturne mreže, producenta festivala, da će ovogodišnji muzički program premašiti sve prethodne.

Ulaz je, kao i uvek, besplatan!

Objavljeno 23.07.2010.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik