Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Beogradski Repetitor na Viva La Pola festivalu!

Beogradski Repetitor na Viva La Pola festivalu!Temeljem raznovrsne glazbene palete, ovogodišnji «Viva La Pola!» u svojem sastavu donosi i beogradski sastav Repetitor koji će nastupiti u petak, 13. kolovoza.

Repetitor je osnovan 2005. godine u Beogradu i na vrlo osebujan način glazbeno sjedinjuje alternativnu, noise i pop glazbu. U krajnjoj definciji, a riječ je o indie rocku koji uz tročlani postav benda u kojemu se nalaze Milena Milutinović za bubnjem, Boris Vlastelica za gitarom i vokalom i Ana-marija Cupin za basom, donosi glazbu nove generacije, osvještenu i inspirativno vođenu trenutačnim kretanjima kao i ponajboljim trenucima prošlih vremena.

Repetitor je u svojem petogodišnjem radu postigao veći broj značajnih trenutaka od kojih svakako treba istaknuti pobjedu - prema glasovima publike i žirija - na «Art & Music Festivalu» 2007. godine, kao i odličan plasman njihovog prvog singla «Ja» koji je duži niz tjedana proveo na prvom mjestu top ljestvice domaćih singlova radija «B92».

Prvi dugosvirajući album grupe Repetitor objavljen je krajem 2008. i naslovljen je «Sve što vidim je prvi put” a moguće ga je i besplatno skinuti na www.exitmusic.tv. Isto tako, Repetitor se sa tri skladbe pojavio na kompilaciji “Zdravo, zdravo, zdravo”, na kojoj su se našli ponajbolji mladi bendovi iz Beograda.

Uz veliki broj odsviranih koncerata u regiji, i službeno potvrđenih festivalskih nastupa ovoga ljeta, Repetitor će 2010. nastupiti i na glavnom stageu «Exit Festivala».

Ovoga ljeta, jedini istarski nastup grupe Repetitor bit će upravo na sedmom «Viva La Pola!» na kojemu će predstaviti ponajbolje trenutke iz dosadašnje karijere.


Objavljeno 03.07.2010.

Vremeplov

Rock ideologija je ispala jedna velika prevara koja se sad samo završava u tome da se vjeruje da je moguće nostalgiju estetizirati kroz sjećanja onovremenih prvoboraca koji sad pokušavaju da to svoje sjećanje kapitaliziraju nekakvim knjigama, reminiscencijama sebi i vlastitim vremenima.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com