Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bernays Propaganda predgrupa Disciplin A Kitchme u Zagrebu

Bernays Propaganda predgrupa Disciplin A Kitchme u ZagrebuMakedonska indie rock grupa Bernays Propaganda nastupiti će kao predgrupa beogradskoj grupi Disciplin A Kitschme u zagrebačkom klubu Boogaloo u subotu 23. svibnja.

Bernays Propaganda dolaze iz Skopja i prije nekoliko tjedana objavili su album prvijenac naslovljen ”Happiness Machines’’ za slovensko-hrvatsku izdavačku kuću Moonlee Records.

Glazba koju ovaj kvartet izvodi može se pokušati opisati kao fuzija plesnog i nabrijanog funka sa dinamičnom post-punk pozadinom. Primjere sličnog izričaja u povijesti glazbe nalazimo kod britanskih bandova Gang of Four i Slits ili pak novijih američkih bandova kao što su Gossip, !!! i LCD Soundsystem.

Posebnu dozu originalnosti ovom bandu daju i angažirani tesktovi prepleteni pozitivnim i inteligentnim stavovima. Ukratko - ples i politika, muzika i stav - sve na jednom mjestu.

Pretprodaja ulaznica (90 Kn): Dirty Old Shop - Tratinska 22, Prostor - Mesnicka 5, Punkt 13 - Ilica 24, Kovac - Masarykova 14, Boogaloo - Ul. grada Vukovara 68, Eventim sistem - www.eventim.hr.

Cijena ulaznice na dan koncerta: 100 Kn. Ulaz samo na 80’s Party: 25 Kn od ponoći.

Moguća rezervacija ulaznica po pretprodajnoj cijeni na mail twilight@twilight-mag.net. Za rezervaciju potrebno navesti ime i prezime te broj ulaznica koje se rezerviraju (maksimalno 2 ulaznice po osobi).

Objavljeno 21.05.2009.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)