Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bjork i Foo Fighters na Exit festivalu

Kontroverzna islandska pjevačica Bjork nastupit će na Exitu 12. srpnja. Rock umjetnica koja svojom pojavom, scenskim i vokalnim nastupom ne ostavlja nikog ravnodušnim na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu predstavit će aktualni album’Volta’. Navodno, honorar za koji bi Bjork trebala nastupiti je oko pola milijuna eura.

Osim Bjork 12. srpnja, i već ranije najavljenih Sex Pistolsa 13. srpnja, na Exitu bi trebali nastupiti i Foo Fighters koje predvodi Dave Grohl, nekadašnji bubnjar grupe Nirvana. Množe se nagađanja o tome koga ćemo još vidjeti ove godine na 25 lokacija goleme Petrovaradinske tvrđave koja dominira Novim Sadom. Kao mogući headlineri najčešće se spominju Radiohead i Rage Against The Machine, Ministry, Lenny Kravitz, Nick Cave i Moby. Lenny Kravitz bi mogao nastupiti 10. srpnja isti dan kad i Ministry s kojima je već potpisan ugovor. To je za Lennyja krajnje dubiozna opcija jer u regiji ima već ugovorene nastupe u Budvi i Zadru, 5. i 6. kolovoza i 24. srpnja u Beogradu.

Mobyja je najvjerojatnije ’preoteo’ Zagreb. Ovo ’preoteo’ treba shvatiti vrlo uvjetno, jer sva tri hrvatska open air festivala kalkuliraju i s imenima koja se pojavljuju na ’Exitu’, saznaje Vinko Peršić, novinar Novog lista. Tko će, i da li će se, od jakih stranih glazbenih imena pojaviti i na riječkom Hartera festivalu za sada ostaje samo u sferi nagađanja.

Objavljeno 11.02.2008.

Vremeplov

Smatrali smo da to što sviramo, izlazi iz nas nije umjetno i namješteno. Mislim da je tu ta esencija, srž toga sto se sad naziva RiRock. Vjera da si dobar i poseban - da si iz Rijeke.
Miro Tešević (Fit/Cyberfit), intervju za RiRock.com