Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bjork i Foo Fighters na Exit festivalu

Kontroverzna islandska pjevačica Bjork nastupit će na Exitu 12. srpnja. Rock umjetnica koja svojom pojavom, scenskim i vokalnim nastupom ne ostavlja nikog ravnodušnim na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu predstavit će aktualni album’Volta’. Navodno, honorar za koji bi Bjork trebala nastupiti je oko pola milijuna eura.

Osim Bjork 12. srpnja, i već ranije najavljenih Sex Pistolsa 13. srpnja, na Exitu bi trebali nastupiti i Foo Fighters koje predvodi Dave Grohl, nekadašnji bubnjar grupe Nirvana. Množe se nagađanja o tome koga ćemo još vidjeti ove godine na 25 lokacija goleme Petrovaradinske tvrđave koja dominira Novim Sadom. Kao mogući headlineri najčešće se spominju Radiohead i Rage Against The Machine, Ministry, Lenny Kravitz, Nick Cave i Moby. Lenny Kravitz bi mogao nastupiti 10. srpnja isti dan kad i Ministry s kojima je već potpisan ugovor. To je za Lennyja krajnje dubiozna opcija jer u regiji ima već ugovorene nastupe u Budvi i Zadru, 5. i 6. kolovoza i 24. srpnja u Beogradu.

Mobyja je najvjerojatnije ’preoteo’ Zagreb. Ovo ’preoteo’ treba shvatiti vrlo uvjetno, jer sva tri hrvatska open air festivala kalkuliraju i s imenima koja se pojavljuju na ’Exitu’, saznaje Vinko Peršić, novinar Novog lista. Tko će, i da li će se, od jakih stranih glazbenih imena pojaviti i na riječkom Hartera festivalu za sada ostaje samo u sferi nagađanja.

Objavljeno 11.02.2008.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com