Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Blockheads bez Iana Duryja

Blockheads bez Iana DuryjaJedni od najtalentiranijih glazbenika iz dana novog vala i punka, kreću dalje bez svog pokojnog lidera. The Blockheads, slavni prateći bend još slavnijeg Iana Duryja, završili su snimanje drugog studijskog albuma od smrti njihovog legendarnog vođe. Ian je s Blockheadsima svirao od početaka krajem sedamdesetih do 1982. godine kada je nastavio snimati s drugim glazbenicima.

”Staring Down The Barrel” u cijelosti je ’’napravio’’ Chaz Jankel - originalni klavijaturist grupe, dok je stihove napisao Duryjev nasljednik i blizak prijatelj, novi pjevač Blockheadsa - Derek Hussey.

Iako su ovakvi projekti uobičajeno dočekani s prezirom, kritike nastupa i prvog albuma bez Duryja (”Where’s The Party”) bile su prilično korektne. Album stiže na tržište 6. travnja, a pet dana ranije preživjeli novovalci kreću na turneju po Velikoj Britaniji i Francuskoj.

Više o Blockheadsima i Ianu Duryju moći ćete doznati iz biografskog filma u kojem će novovalnog heroja utjeloviti Andy Serkis.

Objavljeno 16.02.2009.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj