Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Božićno izdanje Gibonnijevog albuma ”Acustic:electric”

Božićno izdanje Gibonnijevog albuma ”Acustic:electric”Nakon nedavne dodjele Platinaste ploče u Hrvatskoj koja mu je uručena u Rijeci i skore dodjele Platinastog priznanja za prodanu nakladu izdanja ”Acoustic:electric” u Sloveniji, Gibonni i Dallas Records u suradnji sa medijskim partnerima Glorijom i Otvorenim Radiom, odlučili su se uoči nadolazećih blagdana, zahvaliti obožavateljima za izuzetnu podršku ovom izdanju.

Kao poklon najvjernijim fanovima, u prodaji će se pojaviti posebno Božićno izdanje, na kojem će se naći još 3 do sada neobjavljene live snimke. Ovo izdanje u prodaji će se naći samo tijekom 12. mjeseca, u ograničenoj nakladi od samo 1000 primjeraka i sa posebnim redizajniranim, Božićnim omotom.

Kako se fanovi koji su već kupili ovaj album, ne bi osjećali zakinuti, tri nove live pjesme ”Kad sam nasamo s njom”, ”Divji cvit” (obje live iz Tvornice) i ”Posoljeni zrak i razlivena tinta” (live iz Arene), biti će svima dostupne kao besplatni download putem stranice www.gloria.com.hr, od 4. Prosinca 2008. godine. Limitirano izdanje albuma ”Acoustic:electric” od 6. prosinca biti će u prodaji u svim boljim glazbenim dućanima.

Objavljeno 02.12.2008.

Vremeplov

Internet je mač s dvije oštrice. S jedne strane pruža šansu da plasiraš svoju muziku ali oduzima šansu da zaradiš na svojoj muzici.
Vladimir Janković Džet, intervju za RiRock.com