Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Četiri dana glazbe i ludila na Exit festivalu

Četiri dana glazbe i ludila na Exit festivaluNekoliko desetaka tisuća posjetitelja uglavnom od 20 do 30 godina, iznimno bogat i šarolik program s jakim stranim imenima, dobra zabava i upečatljivi nastupi za pamćenje okarakterizirali su i ovogodišnje izdanje Exit festivala - najjačeg regionalnog festivala i jednog od najboljih festivala u Europi.

Primal Scream, Paul Weller, Gossip, Gogol Bordelo, Let3, Sex Pistols, The Hives, NERD, Disciplin A Kitschme, Edo Maajka, Kruder & Dorfmeister, Laurent Garnier, 2Many DJ’s i, baš kao i par dana prije u Puli, Manu Chao s Radio Bemba Sound Systemom, pružili su posjetiteljima vrhunsku zabavu tijekom četiri dana boravka u Novom Sadu.

Već pri samom dolasku na Petrovaradinsku tvrđavu svakome je bilo jasno da sujedluje na jednom od najuzbudljivijih festivala današnjice iako je bilo i razočaravajućih nastupa, poput onog hollywoodske glumice Juliette Lewis i njenog benda The Licks.

Neke procjene kažu da je čak 60 posto posjetitelja bilo iz drugih zemalja, a uspjeh Exita zasjenila je tragična smrt djevojke i ozbiljne ozljede mladog para kada je u subotu na njihov šator u kampu pala teška grana s obližnjeg drveta. (A.V.)

Objavljeno 15.07.2008.

Vremeplov

Ako, na primjer, odeš u Nashville ili negdje u Argentinu vidjet ćeš da je svijet pun nevjerojatnih gitarista kojih nema na top listama.
Mark Knopfler (Dire Straits)