Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Depeche Mode stiže na Valentinovo

Depeche Mode stiže na ValentinovoNakon dvomjesečne neizvjesnosti o novom datumu održavanja koncerta Depeche Modea u zagrebačkoj Areni kraj je došao u ponedjeljak.

Članovi benda su potvrdili nekoliko novih datuma koncerata odgođenih zbog zdravstvenih problema Davea Gahana, a na popisu piše da će nastup u Areni Zagreb biti održan na Valentinovo sljedeće godine.

Iz agencije koja organizira zagrebački koncert ističu da sve ulaznice kupljene prije odgode koncerta vrijede i za novi datum. Ako nekome pak Valentinovo nikako ne odgovara i zna da neće moći sudjelovati na koncertu u Areni, po novac može otići najkasnije do 31. kolovoza. Sve vraćene ulaznice u prodaju će biti puštene dan kasnije.

Objavljeno 08.07.2009.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)