Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Deseti rođendan grupe Elemental

Deseti rođendan grupe Elemental18. listopada u zagrebačkom klubu Boogaloo Elemental slavi svoj 10. rođendan i to na najbolji mogući način - svirkom uživo.

Kako bi ovaj koncert svima ostao u posebnom pamćenju, Elemental se potrudio ugostiti većinu glazbenika koji su tijekom godina učinili Elemental bendom kakav je danas.

Bit će tu i posebnih zvjezdanih gostiju poput Ede Maajke, Mladena i Saše iz TBF-a, Marčela, Postolar Trippera i mnogih drugih, upotpunjen Bastinim VJ programom.

Za ovaj slavljenički koncert, Elemental će izvesti pjesme sa svoja četiri albuma i tako posjetioce provesti od prvih rima iz 1998. do današnjih dana. Osim toga, uživo s bendom izvest će neke od najpoznatijih pjesama svojih glazbenih gostiju. Cijena ulaznice u pretprodaji je 35 kn, na dan koncerta 45 kn.

Objavljeno 11.10.2008.

Vremeplov

Živimo u vremenu potrošačke groznice. Mladi danas umjesto šetnjom po korzu ili uz more, šetaju po shopping centrima gledajući izloge. Sve se procjenjuje i važe kroz novac - novac je jedina religija. Rijeka možda uspijeva odoljeti tome bolje od ostalih centara, ali svejedno nije imuna na te promjene i bolest polako hvata maha...
Damir Urban