Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

DORF ljeto provodi u gostima!

DORF ljeto provodi u gostima!Festival dokumentarnog rock filma – DORF nastavlja zanimljivu ljetnu sezonu - nakon Ohrida, Zagreba, EXITa i Novog Sada, u drugoj polovici srpnja odlazi u goste premijerno u Sanski Most, Sremsku Mitrovicu, te ponovo u Slavonski Brod i Ljutomer.

U Gradskoj knjižnici u Slavonskom Brodu, u organizaciji udruga Paluba 7 i PUŽ, organizirana je retrospektiva 3 pobjednička DORF filma: o Pankrtima, Edi Maajki i Kike Turmixu u petak, 16.07.2010.

Jedan od najljepših gradova susjedne BiH, Sanski Most u sklopu programa Ljeto na Sani, inače u organizaciji Kult media, između koncerata, književnih druženja, izložbi i ostalih ljetnih razbibriga, prikazat će gostima 3 filma sa DORFa. Mjesto radnje je Park na Zdeni, vrijeme radnje je 20.07. u 20 sati, ulaz dakako slobodan.

Nakon nedavnog druženja u Subotici i Novom Sadu, slijedeća prilika za publiku iz Srbije za uživanje u nekim od najzanimljivijih filmova prikazanih na DORFu je u Sremskoj Mitrovici. Trodnevno druženje zakazano je za 23.-25.07. u Maloj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“. Projekcije počinju u 21 sat, ulaz je slobodan, a napominjemo da će biti prikazano 5 filmova.

U popratnom dijelu programa svakako dođite na 23.07. u 20 sati na otvorenje izložbe „SM Ink“ tattoo umjetnika i ilustratora iz Sremske Mitrovice, a u subotu, 24.07. na splavu Krug u 21 sat će nastupiti Iskaz i svedoci, band iz Pančeva i Shejdi Kruu, iz Sremske Mitrovice.

O jedinstvenom slovenskom festivalu horrora i vina bi već trebali dovoljno znati, a mi ćemo ovaj put samo izvijestiti da i ove godine u selekciji Hrupni mački, dakle glazbeni dokumentarci, gosti mogu pogledati 3 filma sa ovogodišnjeg DORFa, a puno više o programu i cool događanjima na ovom zakon festivalu pogledajte na www.grossmann.si i – probajte 26.-31.07. iskombinirati odlazak u Ljutomer, sigurno ćete se odlično zabaviti…

Ujedno najavljujemo za kolovoz skorašnje gostovanje DORF-a u Dubrovniku, u prostorima kluba Orlando, te premijerno predstavljanje u Banja Luci.


Objavljeno 17.07.2010.

Vremeplov

Svirajte glazbu - ne instrument.
Nepoznat autor