Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

DORF u lipnju!

DORF u lipnju!Festival dokumentarnog rock filma – DORF započinje već tradicionalno bogata ljetna upoznavanja, nastavlja sa gostovanjima, najprije u Zaboku, odmah potom i u Sarajevu i Mostaru.

Projekcije 10 filmova u razdoblju 03.-24.06. prvo su predstavljanje dragim prijateljima u Zaboku. Izbor sa dosadašnjih izdanja, u suradnji sa agilnom ekipom iz GOKUL udruge, a sve u sklopu 14.izdanja HGF-a svi zainteresirani imat će priliku pogledati u Zelenoj dvorani u Zaboku. Početak projekcija je u 20.30 sati, svakog utorka i četvrtka u slijedeća 4 tjedna, a ulaz je besplatan.

Nakon Tuzle, slijedeća prilika za publiku iz BiH za uživanje u nekim od najzanimljivijih filmova prikazanih na DORFu je slijedeći vikend. Kao dio jedinstvenog projekta One night exhibitions, koji organizira Udruga .ditiramb u Sarajevu i Mostaru u petak 04.06., u okviru kojeg će biti postavljene instalacije, izložba performans, nastup Dja, gosti će imati priliku pogledati u sarajevskom Kinu Bosna i film „One man in the band“, Adama Clitheroea, prikazan na DORFu 2009. Gosti u Mostaru, imat će priliku pogledati 2 filma sa DORF-a, u kultnom OKC Abrašević.

Više o programu na www.ditiramb.hcw.at.

Ujedno najavljujemo skorašnje gostovanje DORF-a na Ohridu u sklopu festivala Alarm, te Zagrebu, Vukovaru i već tradicionalno gostovanje na sjajnom festivalu Grossmann u Ljutomeru u Sloveniji.
Objavljeno 03.06.2010.

Vremeplov

Mašta je ključ za razumijevanje moje lirike. Ostalo je obojano s malo znanstvene fantastike.
Jimi Hendrix