Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Elvis Jackson na glavnom stageu EXIT festivala!

Elvis Jackson na glavnom stageu EXIT festivala!Na najbolje ocijenjenom europskom festivalu skupina Elvis Jackson nastupit će zajedno s Faith No More i The Chemical Brothers. Potvrđen je i niz važnih festivalskih nastupa tijekom ovog ljeta. U Hrvatskoj nastupaju na Urban Festivalu u Osijeku (08.07.) i Seasplash festivalu u Puli.

I ove se godine Elvis Jackson očekuju zanimljivo proljeće i ljeto. Promocija albuma ”Against The Gravity” još je uvijek u tijeku u srednjoj Europi i na Otoku, a u međuvremenu poznati su i prvi potvrđeni koncertni i festivalski nastupi doma i u inozemstvu.

Veliku će pažnju bez sumnje privući i nastup na glavnom stageu EXIT festivala u Novom Sadu. Elvis Jackson će na glavnom stageu srpskog festivala nastupiti u nedjelju, 11.07. 2010. Tada će na Fusion stageu nastupiti i drugi slovenski predstavnici, indie i melodicni rokeri Tide.

Na velikom stageu Exit festivala pored ostalih, nastupit će i druga poznata svjetska imena kao sto su Bad Brains, The Horrors, Mika, Placebo, Missy Eliott, Royskopp, LCD Soundsystem i ostali.

Za Elvis Jackson ovo je treći nastup na ovom svjetski priznatom festivalu koji je već drugu godinu zaredom dobio nagradu za najbolji europski festival.

Za ovu priliku Elvis Jackson su rekli: ”Uvijek se radujemo ovakvim pozivima jer su ljetni festivali za nas vrlo važni za promociju našeg albuma. Na velike festivale dolazi veliki broj ljudi što za nas muzičare znači veliki izazov i poseban doživljaj. S Exit festivalom na neki smo način povezani već nekoliko godina i tamo ćemo nastupiti već treći put.

Ovogodišnji nastup za nas će biti još posebno zanimljiv jer ćemo prvi put stati na tamošnju ”zloglasnu” glavnu binu koju ćemo ovaj put dijeliti s velikim, svijetski poznatim izvođačima kao što su The Chemical Brothers, Bad Brains, LCD Sound System, Pendulum Live i za nas još posebno Faith No More. Srpsku publiku vrlo cijenimo pošto smo u prošlim godinama tu uvijek doživjeli dobar odaziv i uvijek smo se osijećali vrlo dobro. Tako da s nestrpljenjem očekujemo Exit festival koji je sigurno jedan od najboljih festivala u Europi.”.

Pored nastupa na EXIT festivalu potvrđeni su i festivalski nastupi u Austriji (Rock The Lake fest i Let’s Get Loud festival) i na Češkoj (Prestenice, Trutnov fest), Mađarskoj (Azfest), Slovačkoj (Minikvas fest), tako da će Elvis Jackson odigrati važnu ulogu na brojnim festivalima.

Pored ovog, slovenske ćemo punk rokere vidjeti u akciji također i na brojnim domaćim binama kao što su Urban Festival u Osijeku i Seasplash u Puli, a uskoro će biti potvrđeni i ostali festivali u domaćoj regiji i u inozemstvu.Objavljeno 12.06.2010.

Vremeplov

Možda i jesam živa legenda, no to ne pomaže puno kod mijenjanja prazne automobilske gume.
Roy Orbison