Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Elvis Jackson na MTV-ju

Elvis Jackson na MTV-juSkupina Elvis Jackson odlučila je svoju privatnu snimku s koncerta u Ljubljani podijeliti sa svojim fanovima te će je isti imati priliku vidjeti na MTV-ju. (Foto:Miro Majcen)

Koncert je bio ujedno u zbog njihovih energičnih i zabavnih koncerata, te su na temelju toga odlučili da za 12. godišnjicu djelovanja benda snime živi nastup koji se održao 26. 03. 2009. godine u rasprodanoj Cvetličarni Mediapark u Ljubljani.
i promocija albuma ”Against The Gravity”.

Nakon skoro godinu dana vrlo uspješne promocije albuma u Sloveniji i inozemstvu, gledatelji MTV imati će priliku ponovo upoznati i doživjeti vrhunce ovog nezaboravnog koncerta.

Kao i na svim koncertima, primorsko-štajerske punk-rock atrakcije i u ovoj snimci moći će te se uvjeriti koliko su zabavni, plesni te koliko je ludih pjesama koje zvuče još žešće uz pomoć prepune dvorane.

Ova koncertna snimka je skraćena na 60 minuta, u kojima ćete pored novijih pjesama, kao što su ”Against The Gravity”, ”Wake Me Up” i ”This Time” (s gostima), ”Dry Your Tears” te ”Not Here To Pray”, moći uživati i u najvećim hitovima grupe kao što su ”Johnny”, ”Morning”, ”Hawaiian club”, ”Market Sweets”, u himni ”Smoke The Herb” i drugima.

Koncertna snimka najprije je bila zamišljena da bude sačuvan samo u arhivu benda, ali kako su snimke i izvođenje koncerta, te posebno atmosfera bili stvarno posebni, Elvis Jackson su odlučili ovo iskustvo i radost podjeliti sa svim gledateljima MTV-a.

Ne radi se o skupoj produkciji ali je zato ovo potpuno autentično, te se miješaju jedinstvena live atmosfera i bravurozno sviranje.

Koncertni nastup Berta (gitara), Sokija (bubnjevi), Slavca (bas gitara) i Bude (vokal), te njihova spontanost prava su stvar koja daje koncertu posebnu težinu.


Koncert će biti emitiran:
Premijera u subotu, 13. 02. 2010. u 22.00 sati,
repriza u nedelju, 14. 02. 2010. u 17.sati.

Koncerti u 2010. godini:
06.2.10 (I) BRISCIKI pri TRSTU/ Brez meja 2010
08.2.10 (SLO) PTUJ/ Kurentovanje 2010
17.3.10 (SLO) LJUBLJANA/ Gospodarsko razstavisce (Mortadeljada)
01.4.10 (A) CELOVEC-KLAGENFURT/ Stereo (Easter Clash)
02.4.10 (HR) POREč/ Zelena laguna (Otvarjanje SKIlifta)

Objavljeno 09.02.2010.

Vremeplov

Kao građani trebali bi biti više pažljivi, obrazovani i informirani. Upalim TV i vidim odrasle ljude kako se deru jedni na druge i mislim, ako ne povratimo svoju civiliziranost, biti ćemo u nevolji.
Emmylou Harris