Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Exit objavio imena hrvatskih izvođača

Nakon popunjavanja Main Stagea i Dance Arene, i ostale pozornice ovogodišnjeg Exit festivala polako objavljuju svoje izvođače. Converse Fusion, po veličini treća najveća pozornica festivala objavila je program za prva dva dana i među najavljenim izvođačima čak su troje iz Hrvatske. Grupa Jinx premijerno će nastupiti na Exitu u četvrtak, 10. srpnja, a to će ujedno biti i prvi koncert Jinxa u Srbiji u kojoj već godinama imaju kultni status, ali ih publika nije imala prilike vidjeti, a zasigurno ne postoji bolji prvi susret od nastupa na ponajboljem europskom festivalu.

U petak, 11. srpnja, Converse Fusion će ugostiti riječku grupu Let 3 kojima je ovo već treći nastup na Exitu, dok prethodna dva spadaju među najbolje koncerte održane na novosadskoj Tvrđavi, a koliko publika cijeni ovu šestorku pokazuje i činjenica da su pozvani na veliki koncert Super Svima koji će se ovu nedjelju, 25. svibnja održati na polju gdje je inače smješten Main Stage. Grupa Vatra dobila je pozivnicu za nastup na Fusion stageu gdje će između ostaloga odsvirati i svoj novi singl pod nazivom ”John Travolta”, a publiku će zabavljati na isti dan kao i Let 3, 11. srpnja.

Najveći glazbeni festival na području jugoistočne Europe koji će se održati od 10. do 13. srpnja ove godine i kojeg je prestižni britanski dnevnik ”Times” uvrstio na listu 20 najboljih europskih festivala, uz naše će izvođače u prva dva dana na Converse Fusion pozornici ugostit će i grupe The Presets, Gentleman & The Far East Band, Bad Copy, Zdob si Zdub, Moomin, Zoster, Čovek Bez Sluha i mnoge druge.

Objavljeno 04.06.2008.

Vremeplov

Dopuštanje pozitivnog iskazivanja mladenačke, često buntovne i nerazborite energije koja dolazi iz ovakvih prostora može u jednom trenutku dati najljepše trenutke tim mladim ljudima, a u isto vrijeme usmjeriti i sam tijek njihovih života. O istim tim ljudima u nekoj mjeri ovisi i budućnost ovog grada.
Damir Čargonja Čarli, intervju za RiRock.com