Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Fon Biskich & Narodno Blago – ’’Bambino’’

Fon Biskich & Narodno Blago – ’’Bambino’’Legendarni splitski punkeri Fon Biskich & Narodno blago snimili su novi spot za svoj novi singl ’’Bambino’’. To je treći po redu singl s njihovog albuma ’’Fon Biskich & narodno blago’’ koji nudi 11 optimističnih pjesama i nesumnjivo doprinose novom poletu popularnosti splitskog beata 80-ih.

Spot za pjesmu ’’Bambino’’ snimljen je u Dioklecijanovoj palači, na Prokurativama i Đardinu, dočarat će atmosferu juga Italije. Naime, riječ je o obradi jedne jako stare Napoletanske kancone iz 1954. godine u originalu ’’Guaglione’’, koju je Fon Biskich sa svojim Narodnim blagom obradio u svom žestokom i melodičnom ritmu. Redatelj spota je Matko Petrić, snimatelj Jere Gruić, a fatalnu zavodnica Barbara Sumić dok zaljubljene klince glume Tiho Šiškov i prijatelji.

Fon Biskich & Narodno Blago – ’’Bambino’’

Objavljeno 13.11.2009.

Vremeplov

Mali koncerti su teži, ponajprije stoga što između onog koji svira i onih koji slušaju ne postoji ništa. Nema barijere, ograde, metara praznog prostora. Publika može čuti i osjetiti svaku sviračevu lošu točku. Uvijek sam puno nervozniji kad sviram pred malim auditorijem, a od tog malog broja ljudi glazbenik ustvari uvijek dobije veću nagradu.
Dominic Miller