Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’From The Beginning’’ - Matija Dedić, Larry Grenadier, Jeff Ballard

’’From The Beginning’’ - Matija Dedić, Larry Grenadier, Jeff BallardNovi projekt našeg najnagrađivanijeg jazz glazbenika i najeksponiranijeg predstavnika žanra iz svoje generacije, novi album Matija Dedić/Larry Grenadier/Jeff Ballard – ’’From the beginning’’ koji s od ovog tjedna može pronaći svim trgovinama, a objavljen je u izdanju Dallas Recordsa.

Radi se o dvostrukom albumu, a sadrži Matijine autorske pjesme kao i klasike jazz velikana poput D. Ellingtona, B. Strayhorna, T. Monka i drugih.

Suradnja sa Jeffom Ballardom i Larryjem Grenadierom, članovima sjajnog ’’Brad Mehldau Tria’’ i suradnicima brojnih svjetskih poznatih i priznatih jazz glazbenika (Ray Charles, Chick Corea, Pat Metheny, John Scofield, da spomenemo samo neke...) rezultat je njihovih čestih nastupa u Hrvatskoj i sličnog pogleda ovog izvrsnog trojca na jazz glazbu. Vrhunski odsvirane dionice i sjajna usklađenost glazbenika koji inače ne surađuju pokazuju talent i vrijednost sudjelujućih instrumentalista, a Matija sigurno i opušteno igra ’’posuđenu’’ mu ulogu ’’zamjenskog’’ Brada Mehldaua u ovom triju.


Objavljeno 07.06.2009.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash