Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Gego kupuje i prodaje

’Kup! Prodoj!’ naslov je novog albuma Gego i Picigin Banda u izdanju Aquarius recordsa, a u trgovinama će se svečano pojaviti početkom svibnja. Album je snimljen na Hvaru i u Zagrebu i donosi 11 plesnih pjesama, novih Gegotovih štorija o ljubavi i vremenu u kojem se sve može kupit i prodat i gdje je sve lounge i spa…

Omot albuma je osmišljen kao Igrica za plažu u kojoj se kupuju i prodaju dijelovi otoka Hvara, a uz Limited Edition CD dobije se i velika igrica za plažu uz neophodne plave kuverte za ‘’rješavanje problema’’, kocku i 4 figurice – Gegu, Surku, Maxa i Stanu.

Promocija je krenula već ovaj vikend, 3.5. na Visu u “Kulturnom centru” koncertom i javnim snimanjem spota za pjesmu “Ca non je”.

Objavljeno 06.05.2008.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik