Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

GNR uz Zagreb posjećuju i Beograd!

Bend koji predvodi frontmen i jedan od osnivača Axl Rose, od 1985. godine i osnivanja u Holliwoodu, prošao je kroz veliki broj promjena i kontroverzi. Zajedno sa Izijem Stradlinom i članovima benda L.A. Guns Axl je osnovao novi bend kombinirajući prezimena dva člana.

Vrlo brzo basista je zamijenjen s Daff McKaganom. Poslije nekog vremena zbog nedolaska na probu zamjenjen je gitarist – došao je novi gitarista po imenu Slash.

Trenutni sastav čine vokal Axl Rose, gitaristi Ron ”Bumblefoot” Thal, DJ Ashba i Richard Fortus, basist Tommy Stinson, bubnjar Frank Ferrer i klavijaturist Dizzy Reed i Chris Pitman.

Nakon što su izdali posljednji album „Chinese Democracy“, na koji su njihovi vjerni obožavaoci čekali više od deset godina, Guns N’Roses su prvobitno planiranu evropsku turneju za proljeće, premijestili za jesen. Za ovu muzičku poslasticu sigurno će se tražiti karta više, s obzirom da se radi o jednom od najutjecajnijih bendova na svijetu, koji je svojim hitovima obilježio kraj 80-tih i početak 90-ih godina.

Legendarni američki hard rok bend, Guns N’ Roses će nastupiti 23.09. u Beogradskoj areni koja je i organizator koncerta.

Karte se mogu nabaviti na sledećim prodajnim mjestima: blagajna Beogradske arene, „Ušće“ Šoping mol, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC), Eventim, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com, www.tickets.rs

Objavljeno 09.09.2010.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com