Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Grupa Jinx se vraća novim albumom

Diskografske kuće Aquarius records i Dallas records obavijestile su i službeno hrvatsku javnost o nastavku karijere jedne od najpopularnijih domaćih pop skupina, grupi Jinx. Nakon deset godina provedenih pod okriljem diskografske kuće Aquarius records, grupa Jinx odlučila je, u nastavku karijere, nakon šest godina stanke, otvoriti novo poglavlje i započeti suradnju sa novim diskografom - Dallas recordsom. Aquarius i Jinx rastaju se u prijateljskom duhu, a iza njih ostaju brojni hitovi, hvaljeni albumi, nagrade i drugi zajednički uspjesi.

O promjeni diskografa Jinx u svom stilu kažu: ”Jinx su oduvijek bili konceptualni band, pa kako se naš novi album zove ’Na zapadu’ - Dallas Records je bio logičan izbor.” U godini svog povratka skupina Jinx završava spomenuti novi album.

Prvi single zaživjet će u eteru kroz 14 dana. Mada nisu puno objašnjavali novi zvuk Yaya je istaknula kako je ”puno manje revijalan, a sadrži puno više gitara i klavijatura”. U odnosu na postavu iz 2002. današnji Jinxi imaju samo dvije dopune Adama na basu i Pavlicu na trubi, dok ostatak ekipe čine već poznati Yaya, Coco Mosquito, Berko i Mr.Goody. Grupa ima novo partnerstvo s Tuborg Greenom uz čiju potporu uskoro kreće na turneja koja započinje 10. srpnja u Dubrovniku.

Objavljeno 04.05.2007.

Vremeplov

Zanimljivo je istraživati one strane ličnosti kojima se privatno ne koristiš.
Livio Badurina, riječki glumac