Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Grupa Jinx se vraća novim albumom

Diskografske kuće Aquarius records i Dallas records obavijestile su i službeno hrvatsku javnost o nastavku karijere jedne od najpopularnijih domaćih pop skupina, grupi Jinx. Nakon deset godina provedenih pod okriljem diskografske kuće Aquarius records, grupa Jinx odlučila je, u nastavku karijere, nakon šest godina stanke, otvoriti novo poglavlje i započeti suradnju sa novim diskografom - Dallas recordsom. Aquarius i Jinx rastaju se u prijateljskom duhu, a iza njih ostaju brojni hitovi, hvaljeni albumi, nagrade i drugi zajednički uspjesi.

O promjeni diskografa Jinx u svom stilu kažu: ”Jinx su oduvijek bili konceptualni band, pa kako se naš novi album zove ’Na zapadu’ - Dallas Records je bio logičan izbor.” U godini svog povratka skupina Jinx završava spomenuti novi album.

Prvi single zaživjet će u eteru kroz 14 dana. Mada nisu puno objašnjavali novi zvuk Yaya je istaknula kako je ”puno manje revijalan, a sadrži puno više gitara i klavijatura”. U odnosu na postavu iz 2002. današnji Jinxi imaju samo dvije dopune Adama na basu i Pavlicu na trubi, dok ostatak ekipe čine već poznati Yaya, Coco Mosquito, Berko i Mr.Goody. Grupa ima novo partnerstvo s Tuborg Greenom uz čiju potporu uskoro kreće na turneja koja započinje 10. srpnja u Dubrovniku.

Objavljeno 04.05.2007.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)