Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno Pivo je vodeća hrvatska rock institucija

Hladno Pivo ove je godine odsvirala pedesetak koncerata, što znači da ih je uživo gledalo preko 120.000 ljudi uživo - pomno su izbrojali oni i njihov menadžment. Nakon odsvirane i rasprodane zagrebačke Šalate 25. svibnja ove godine, Hladno pivo će svoje mnogobrojne fanove 14. prosinca ugostiti u velikoj dvorani Doma sportova. Nakon prve ograničene naklade karata po posebnoj cijeni, koja je u samo 14 dana planula, još uvijek možete kupite redovnu ulaznicu za 100 kuna ili na dan koncerta za 130 kuna.

Obzirom na vanredno velik interes i dosadašnji tijek prodaje, za pretpostaviti je da karata na dan koncerta više neće biti. Nakon koncerata u Hrvatskoj i ex-YU teritorijima, Hladno pivo planira nekoliko gostovanja i u drugim europskim državama, pa možda i šire.
Stipe B. Mađor – truba Hladnog piva: „Na službenoj stranici i to na naslovnici jednog od najvećih (ako ne i najveći i najpoznatiji) proizvođača pojačala i zvučnika za pojačala (gitarska i bas, U2 je jedan od bandova koji ih koriste) izašla je fotka Hladnog Piva i pozivaju ljude da dođu na svirku 14.12. Do jaja.“www.ashdownmusic.com

„Nadam se da neće doći do navale engleske publike... pošto još Arena Bandicians Zagabria nije izgrađena... a očito je da je Velika dvorana Doma sportova premala...“ - dodaje Zoki iz HP-a.

Koncerti Hladnog piva do kraja godine:
01.12. Županja - Dom mladeži
02.12. Osijek - Zrinjevac (humanitarni koncert za branitelja Srećka Josića)
08.12. Skopje - Festival Taksirat
14.12. Zagreb - Dom sportova
28. i 29.12. Rijeka - Stereo dvorana
30.12. Rovinj
31.12. Pula (Nova godina)

S albuma”Knjiga žalbe” koji se i dalje odlično prodaje, nedavno je objavljen radijski singl „Pitala si me“, za koji se već snimio spot, a isti će biti premijerno prikazan iza 6. prosinca.

Objavljeno 04.12.2007.

Vremeplov

Po meni, jedna od osnovnih zadaća umjetnosti je, osim interpretacije svijeta koji nas okružuje, to da ostaviš nekakav trag u prostoru i vremenu - trag u beskraju.
Markovski, intervju za RiRock.com