Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Iron Maiden 10. kolovoza na splitskom Poljudu

Iron Maiden dolazi u Hrvatsku, točnije 10. kolovoza 2008. godine na splitski stadion ”Poljud”. Hrvatski fanovi su najavili 100 puta 75 metara veliku zastavu, dostojnu Guinnessove knjige rekorda, koju će razviti u čast 50-tog rođendana pjevača Brucea Dickinsona. Maideni će, pak, za sobom dovući čak 16 šlepera opreme, iz kojih će iskočiti najraskošnija produkcija ikad viđena u Hrvatskoj, dok će na Resnik sletjeti posebno dizajniranim Boeingom 757, čiji je pilot upravo – Dickinson.

Te nedjeljne večeri na Poljudu splitsku će arenu ispuniti ujedinjena vojska štovatelja predvođena izbornikom Slavenom Bilićem. Naime, Bilić je također veliki obožavatelj engleskog benda te, vjerojatno neće dopustiti da spektakl u rodnom mu gradu prođe bez njega. I ne samo obožavatelj, istaknimo, Bilić je i prijatelj benda, a posebno je zanimljiv i način na koji se upoznao s osnivačem Maidena Steveom Harrisom, fanatikom za nogometnim klubom West Ham u kome je Bilić igrao. ”Sjećam se da mi je nakon jedne domaće utakmice suigrač rekao: ’Slavene, dođi, netko te želi upoznati.’ Mislio sam da se radi o nekom navijaču koji želi autogram. Izađem iz svlačionice, a ispred mene stoji Steve Harris. Zadrhtao sam kada sam ga ugledao. Međutim, tada sam vidio da se i on ukočio rekavši ’Moj Bože, Slaven Bilić!’’’, prepričao je svojedobno anegdotu hrvatski izbornik Nacionalu.

Od tada je Harris Bilića nekoliko puta pozivao da se pridruži njihovim turnejama, pa je vjerojatno i to razlog zašto u gradu podno Marjana već danima kruži priča da je upravo Bilić razlog zašto Iron Maiden dolazi baš na Poljud. Posjetite www.ironmaiden.com.

Objavljeno 21.01.2008.

Vremeplov

Moj prvi ”dug društvu” je bio pomoć jednom društvu za zaštitu dupina. Dio moje zarade od prodaje albuma dajem Greenpeaceu.
Rick Danko (The Band)