Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Iron Maiden 10. kolovoza na splitskom Poljudu

Iron Maiden dolazi u Hrvatsku, točnije 10. kolovoza 2008. godine na splitski stadion ”Poljud”. Hrvatski fanovi su najavili 100 puta 75 metara veliku zastavu, dostojnu Guinnessove knjige rekorda, koju će razviti u čast 50-tog rođendana pjevača Brucea Dickinsona. Maideni će, pak, za sobom dovući čak 16 šlepera opreme, iz kojih će iskočiti najraskošnija produkcija ikad viđena u Hrvatskoj, dok će na Resnik sletjeti posebno dizajniranim Boeingom 757, čiji je pilot upravo – Dickinson.

Te nedjeljne večeri na Poljudu splitsku će arenu ispuniti ujedinjena vojska štovatelja predvođena izbornikom Slavenom Bilićem. Naime, Bilić je također veliki obožavatelj engleskog benda te, vjerojatno neće dopustiti da spektakl u rodnom mu gradu prođe bez njega. I ne samo obožavatelj, istaknimo, Bilić je i prijatelj benda, a posebno je zanimljiv i način na koji se upoznao s osnivačem Maidena Steveom Harrisom, fanatikom za nogometnim klubom West Ham u kome je Bilić igrao. ”Sjećam se da mi je nakon jedne domaće utakmice suigrač rekao: ’Slavene, dođi, netko te želi upoznati.’ Mislio sam da se radi o nekom navijaču koji želi autogram. Izađem iz svlačionice, a ispred mene stoji Steve Harris. Zadrhtao sam kada sam ga ugledao. Međutim, tada sam vidio da se i on ukočio rekavši ’Moj Bože, Slaven Bilić!’’’, prepričao je svojedobno anegdotu hrvatski izbornik Nacionalu.

Od tada je Harris Bilića nekoliko puta pozivao da se pridruži njihovim turnejama, pa je vjerojatno i to razlog zašto u gradu podno Marjana već danima kruži priča da je upravo Bilić razlog zašto Iron Maiden dolazi baš na Poljud. Posjetite www.ironmaiden.com.

Objavljeno 21.01.2008.

Vremeplov

Biti u Fleetwood Macu je kao biti na stalnoj grupnoj terapiji.
Mick Fleetwood