Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Izvolite na stari dobri Belgrade Beer Fest

Izvolite na stari dobri Belgrade Beer FestIzdvajamo isječak iz Intervjua s Ivanom Ivačkovićem, direktorom marketinga BKM -Beogradske Kulturne Mreže povodom ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa koji će se održati od 18. do 22.08.2010.

„Ponekad je baš lijepo kad čovjek nema nešto naročito za kazati! Kako to, pitate? Vrlo jednostavno: postoje situacije i događaji koji su toliko dobri pa imate samo želju da čujete ili saopčtite, kako će ponovo biti onako kako je bilo ranije. Usuđujem se Belgrade Beer Fest proglasiti takvim događajem.

Zar nije lijepo kazati kako će opet biti na Ušću, najljepšem i najprestižnijem otvorenom koncertnom prostoru u Beogradu? Dakle, bti iće tamo, i to od 18. do 22.08. Nije li sjajno što će tu još jednom biti najbolja piva? Naravno da je! Riječ je o festivalu koji svake godine nudi sjajan izbor brendova i koji, pri tom, promovira kulturu ispijanja piva.

Idemo dalje: vjerujem da je odlična vijest i to što Beer Fest još uvijek uspijeva ponudi ti izvrstan glazbeni program. Čak najjači do sada. Pogledajte listu izvođača i uvjeriti ćete se sami. Zar, naposlijetku, nije savršeno što ove godine, kao i svih prethodnih, možete svemu tome prisustvovati besplatno?

Prošle godine, za pet festivalskih večeri, bilo nas je preko pola milijuna. Procjena je da će nas ovog ljeta biti još više. Dakle, izvolite na stari dobri Belgrade Beer Fest!“

Objavljeno 10.08.2010.

Vremeplov

Kad sam krenuo u prvi razred, neki ljudi, profesori, su me gledali kao ozbiljnog, inteligentnog mladića, drugi su me gledali kao štetočinu koju treba zabiti u nekakvu tvornicu ili rudnik, pa nek’ ruje za državu.
Goran Bare