Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Javno čitanje nominacija Porina u dvorani Gorgona

Javno čitanje nominacija Porina u dvorani GorgonaNakon što su glasači Porina imali deset dana da izaberu po tri nominirana u ukupno 49 kategorija ovogodišnje Diskografske nagrade Porin, i nakon što su glasovi zbrojeni - na redu je uobičajeno javno čitanje nominacija, tzv. ”Mali Porin”.

Jer već sam ulazak među tri nominirana predstavlja izuzetan uspjeh i svi nominirani mogu već od momenta objave nominacija biti izuzetno zadovoljni jer je struka njih i njihove projekte prepoznala kao nešto najbolje što se na glazbenoj sceni dogodilo u protekloj godini.

Sportskim rječnikom - medalja je osigurana. Jedino što se na kraju dodjeljuje samo zlatna medalja u obliku staklene, skoro pet kila teške svima prepoznatljive Porinove statuete.

Ovogodišnje čitanje nominacija dogodit će se u atraktivnoj dvorani Gorgona još atraktivnijeg Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, u srijedu, 7. travnja s početkom u 12.00 sati. Kao i prošlih godina nominirane će u ulozi prezentera pročitati glazbenici pomognuti diskografima, novinarima, autorskim timom Porina i drugim medijskim ličnostima.

Svoj su dolazak do ovog trenutka između ostalih potvrdili Tony Cetinski, Natali Dizdar, Marko Tolja, Feminnem, Đani Stipaničev, Vanna, Neno Belan, Marija i Ivana Husar, Gabi Novak, Bolesna braća, Ana Rucner, Ivana Kindl, Klapa Kampanel, Iva Šulentić, Mare Milin, Ivan Vatra, Remi Elemental, Lana Bambi molesters i dečki iz Hladnog piva.

Središnja priredba ovogodišnje Diskografske nagrade Porin dogodit će se 15. svibnja u Biogradu, a tjedan dana ranije, 8. svibnja će se u Šibenskom kazalištu dodjeliti nagrade u kategorijama klasike i jazza.

15.05.2010. Biograd - Porin (središnja dodjela diskografskih nagrada)

08.05.2010. Šibenik- Porin Classic (dodjela nagrada u kategorijama klasike i jazza)

Objavljeno 05.04.2010.

Vremeplov

Ne možete vječno biti spasitelji rocka - dođe netko drugi i preuzme zastavu, barem u očima medija.
Mike Gibson (Godfathers)