Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jazz večer u Koprivnici

Jazz večer u KoprivniciNakon kraće pauze još jedna poslastica za sve ljubitelje jazza. U mmc Kugla u Koprivnicu 28. 04. 2010. dolaze Igor Lumpert - sax, Nasheet Waits - bubanj i Chris Tordini - kontrabas.

Igor Lumpert započeo je svoju formalnu naobrazbu sa 19 god. na Bruckner konzervatoriju u Linzu,u Austriji.Već je u to vrijeme sa svojim sastavom Sidewinders osvojio nagradu za najbolji jazz sastav Njemačke. Po završetku studija dobio je poziv od jednog od najboljih kontrabasista današnjice, Reggiea Workmana (kojeg smo isto imali priliku gledati uživo prije nekoliko godina),da dođe studirati na New School University, u New Yorku.

Kao jedan od najboljih studenata,dobio je stipendiju, i odselio se u NY 2000.godine Kao progresivni tenor saksofonist i kompozitor,surađivao je s imenima poput John Abercrombiea,Reggie Workmana, Chico Hamiltona, Sam Barsha,Billy Harpera,itd., te prošao velik dio europskih i svjetskih jazz festivala.. U Kc nam dolazi u pratnji dvojice mladih, ali već vrlo traženih muzičara iz NY-a.

Nasheet Waits (bubanj) - Sin legendarnog perkusioniste Fredericka Waitsa, jedan je od najperspektivnijih mladih bubnjara na svjetskoj jazz sceni.. surađuje sa imenima poput Ron Cartera,Joe Lovana,Joshue Redmana itd.,sa kojima je proputovao veći dio planeta..

Christopher Tordini (kontrabas) - Već tijekom studiranja na New School for Jazz and Contemporary Music sa 20tak godina Chris postaje jedan od najtraženijih kontrabasista današnjice. The Blue Note, Smalls, the Village Vanguard, samo su neka od prestižnih NY jazz klubova u kojima Chris redovito nastupa sa nekom od svojih nekoliko kombinacija...

Početak koncerta u 21:00.

Ulaz besplatan!

Objavljeno 28.04.2010.

Vremeplov

Ne predstavljam se kao pjevač. Samo pjevam, a posao je podrške glazbene ”industrije” da se bavi predstavljanjem.
Marko Tolja