Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jelena Radan & Meritas @ MMC Studio

Jelena Radan & Meritas @ MMC StudioJesenski niz koncerata ’’When Tomorrow Comes’’ Jelena Radan, Meri Jaman i Anita Valo (Meritas) započinju u zagrebačkom Multimedijalnom centru Studio, u subotu 26. rujna 2009.


Koncertom ’’When Tomorrow Comes’’ poznate vokalistice i glazbenice otvaraju koncertnu sezonu u ovom novom zagrebačkom koncertnom prostoru koji se nalazi na mjestu nekadašnjeg kina Studio, u Vlaškoj 92.

MMC Studio je projekt Udruge Javna Alternativna Društvena Domena koja je u sklopu obnovljenog prostora nekadašnjeg kina građanima već ponudila niz edukativnih radionica, kazališnih predstava i koncertnih događanja, a koncertom ’’When Tomorrow Comes’’ najavljuju bogat glazbeni program koji će se u Vlaškoj odvijati redovito petkom i subotom.

Prepoznatljiv spoj vokala Jelene, Meri i Anite u pratnji Dejana Oreškovića (bas), Tina Ostreša (bubnjevi) i Zdeslava Klarića (klavijature), glazbenika koji zajedno s Meri Jaman i Anitom Valo čine band Meritas, zasigurno će privući mnoštvo poklonika ovog sjajnog glazbenog programa koji obuhvaća interpretacije hitova

Koncert ’When Tomorrow Comes’ u MMC-u Studio počinje u 21:30 sati a ulaznice se mogu kupiti na blagajni MMC-a ’Studio’ na dan koncerta, od 20:30.

Meritas - Slučajno


Jelena Radan - U 5 do 2Objavljeno 23.09.2009.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)