Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jeste li spremni za ”XXLive - Hladno pivo 20 godina uživo”?

Jeste li spremni za ”XXLive - Hladno pivo 20 godina uživo”?Hladno pivo tijekom ovog ljeta uspješno puni sve klubove i prostore na otvorenom u kojima nastupaju ”kuhajući” pomalo atmosferu za svoj veliki slavljenički koncert u Zagrebu nazvan „XXLive - Hladno pivo 20 godina uživo“.

Već sada u medijima najavljivan kao domaći mega-koncert godine, održat će se sredinom rujna na zagrebačkom Jarunu na dobro poznatoj lokaciji Otoka hrvatske mladeži. Baš sve je u znaku brojke 20, kažu organizatori. 20 godina djelovanja, 20.9. je datum i očekuje se minimum 20.000 ljudi iz svih krajeva Hrvatske, ako ne i šire.

Veliki koncert ”pivkana” u subotu 20. rujna počinje od 19:30 sati, dok će ulaz biti otvoren već od 17 zbog očekivanog velikog broja posjetitelja. Kako smo već i javljali, prva naklada ulaznica po cijeni od 80 kuna je rasprodana, pa ulaznicu možete nabaviti po cijeni od 100 ili 130 kuna budete li čekali dan koncerta.

Ovo je zasigurno jedan od najvećih, ako ne i najveći koncert hrvatskog izvođača na kojemu je angažirano više od 300 ljudi. Ono što vas očekuje osim vrhunske svirke, su specijalni show program i efekti, scenska pirotehnika, novi razglas koji stiže iz Engleske posebno za ovu prigodu, pozornica od preko 400 m2 i mnoštvo drugih iznenađenja koja se još drže tajnosti.

Hladno pivo će, kako sami kažu, u maniri dobrog domaćina publici pokloniti i nastup odličnog ska-punk-rock-reagge benda Obrint Pas iz Španjolske, koji u vlastitoj zemlji ima skoro pa kultni status. Bend ovih dana pauze između nastupa koristi da u prostoriji uvježbava ”nove fore”, javljaju pouzdani doušnici RiRock.com magazina.

Nakon uspješnih singlova „Sreća“, „Superman“, „Pitala si me“, „Nije sve tako sivo“ i „Biološki sat“, Hladno pivo lansiralo je i pjesmu „Konobar“ s posljednjeg albuma ”Knjiga žalbe”, kako kažu: ”da vas usluži i olakša vam najtopliji period u godini”. Novi singl „Konobar“ u eteru radio postaja zasvirao je od 18. ovog mjeseca, što je ujedno i uvertira za nadolazeću obljetnicu. Velik je to put za ovaj nekada mali bend iz zagrebačkog radničkog predgrađa Gajnice - od prvih punk rifova i ”Buba švaba” do ”Konobara” i XXLive koncerta prošlo je ravno 20 godina.

Zanimljivo je spomenuti da će Hladno pivo na svom, kako se čini - najvećem koncertu do sada, svirati na raskošnoj gitarskoj opremi novog riječkog glazbenog proizvodnog branda KFX Amps. Kako saznajemo KFX priprema do sad neviđenu opremu pojačala, zvučnika i ostale opreme za njihov nezamjenjiv ”žičani okidač” - gitaristu Zokija i basistu Šokija. Bit će vrhunski, bit će glasno - kažu kratko iz riječkog KFX Ampsa čiju su kvalitetu prepoznali mnogi popularni domaći glazbenici.

Hladno pivo - Nije sve tako sivo

Objavljeno 28.08.2008.

Vremeplov

Ako ne poštuješ osobe s kojima radiš i ako nisi iskren, stvar jednostavno ne funkcionira.
Mirela Proselac Remi (Elemental)