Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jinx u (pre)vrućoj Tvornici

Zagrebačka Tvornica svjedočila je u četvrtak prvom službenom javnom nastupu grupe Jinx, koncertnoj promociji albuma ”Na zapadu”. U više od sat i pol nastupa pokazali su zašto su ih smatrali koncertnom atrakcijom. Mješavina ”best of ” s većinom novog materijala pokazala se definitivno kao dobitna kombinacija. ”Na čemu si ti”, ”Na zapadu”, ”Šmiramo”, ”Tako tako” ili ”Pored mene” stopile su se s ”Tamo gdje je sve po mom”, ”Zar je stvarno došao taj dan”, ”Bye, Bye Baby Bye”, ”Brazil” ili ”Smijem se”.

Prije početka koncerta publika je imala prilike vidjeti videospot za pjesmu ”Na čemu si ti?” u režiji Saše Podgoršeka. Koncertna promocija albuma ”Na zapadu” predstavljala je i ”generalnu probu” uoči početka Jinx Green Toura koji kreće 10. srpnja u Dubrovniku.

Objavljeno 01.07.2007.

Vremeplov

Za sedamnaesti rođendan dobio sam nešto love i dozvolu od staraca da si kupim prvu bas gitaru i pojačalo. Činjenica da sam tek par mjeseci kasnije otkrio kako je taj isti bas imao prije toga slomljen vrat, govori dovoljno o tome koliko sam se u bas razumio i kako me tip koji mi ga je prodao dobro procijenio kao totalnog debila... Nema veze. Bio je potpuno sjeban, ali je proizvodio mrak zvuk... Godinama.
Damir Urban