Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac u Savičenti!

Josipa Lisac u Savičenti!S početkom ljeta započinje i serija koncerata pod nazivom “Zvijezde u Kaštelu” u prekrasnoj Savičenti.

Prvi koncert ove godine održati je jedina prava hrvatska diva, Josipa Lisac. Nakon dosta godina nastupa ponovo u Istri, što će zasigurno razveseliti sve njene obožavatelje na ovim prostorima.

Organizator koncerta, Agencija Vozila iz Labina, već je surađivala sa Jospim na koncertu u Rijeci, koji je bio rasprodan. Već su tada svi izrazili interes na njezinim nastupom u Kaštelu u Savičenti, prostoru kao stvorenom za ovakav tip glazbe.

Josipa Lisac prisutna je već dugi niz godina na hrvatskoj estradi, uvijek svoja, uvijek originalna i uvjek u vrhu popularnosti. Sama njezina pojava je pravo osvježenje na našoj sceni, a glazba, tako lijepa i tako drugačija, već godinama privlači nove poklonike.

Na svojim koncertima Josipa uvijek mijenja svoje pjesme, mjesi ih poput tijesta, oblikuje, daje im novi duh..Upravo stoga i skladbe iz 70-tih djeluju jednako sviježe i moćno i danas, četardesetak godina poslije..

Pokrovitelj koncerta je Općina Svetvinčenat, koja se iz godine u godinu profilira kao kulturno središte Istre, te koja će i ovim koncertom doći pod lupu hrvatske javnosti.

Ponovo vrhunska produkcija i velebni Kaštel uz milozvučni glas Josipe Lisac i bravure njezinog pratećeg benda, ne ostavljaju nam prostora za odmak. U subotu 03. srpnja svi će putevi voditi u pitoresknu Savičentu.

Jedna će zvijezda pjevati pod toplim istarskim zvijezdanim nebom..

Karte za ovu glazbenu poslasticu mogu se kupiti u pretprodaji u TZ Općine Svetvinčenat , Centar Cd shopu u Puli, Frizerskom salonu As u Pazinu, Foto Festivalu u Buzetu, TIC i Kartomatu u Rijeci, Agenciji Vozila i Caffe baru Valentino u Labinu, te na stranicama www.kulturaplus.hr.

Informacije i rezervacije na www.vozila.hr i telefon 052 853 333.
Objavljeno 30.06.2010.

Vremeplov

O boemima odavno postoji toliko uopćena predodžba da više gotovo nitko ne zna podrijetlo i bit pravih boema.
Ervin Dubrović, riječki povjesničar umjetnosti i publicist