Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kings of Leon s tri nova izdanja

Kings of Leon s tri nova izdanjaPremda još uvijek na turneji, Kings of Leon već planiraju nove projekte: live DVD, album remiksa i novi studijski albuma, i to sve još tijekom ovu jesen.

Uza sve to, grupa stigne pripremati i novi album. Zasad samo na tonskim probama gdje razrađuju ideje, a sami kažu da čas zvuče kao Thin Lizzy, čas kao Radiohead, čas kao The Band. No, poznat je naslov novog singla koji će uskoro biti objavljen, zove se ”Only by Night”.

Materijal za budući DVD snimljen u srpnju ove godine u londonskoj O2 Areni. ”Nema boljeg mjesta za snimiti DVD od onoga gdje su fanovi najduže i najviše ludi za vama. Na tom su koncertu bili odlični” izjavio je bubnjar Nathan Followill.

Još veće uzbuđenje za Kings of Leon izazvao je album s remiksima, jer su saznali kako su na njihovim pjesmama počeli raditi Justin Timberlake, Pharrell, Mark Ronson, Kenna, Lykke Li i Linkin Park.

”Velika je čast kada takva imena predlože suradnju bez da ste ih stigli uopće pitati jesu li zainteresirani. Neobično je čuti vlastite pjesme u njihovim aranžmanima, trebalo mi je nekoliko minuta dok nisam pomislio - Hej, pa to je naša pjesma” nastavlja Followill.

Objavljeno 12.10.2009.

Vremeplov

Moj prvi ”dug društvu” je bio pomoć jednom društvu za zaštitu dupina. Dio moje zarade od prodaje albuma dajem Greenpeaceu.
Rick Danko (The Band)