Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncertna promocija novog albuma ”5 do 12”

Koncertna promocija novog albuma ”5 do 12”Bosanskohercegovačka grupa Dubioza kolektiv jedna je od najpopularnijih grupa u regiji. Poznati su po energičnim nastupima i socijalno angažiranim temama koje ukazuju na društvenu i političku situaciju, te su jedan od rijetkih bendova čiji su koncerti redovito rasprodani.

Nakon mnogobrojnih koncerata po cijeloj Europi, Dubioza kolektiv u petak 07. 05. 2010. dolazi u Zagreb gdje će u točno 20 sati nastupiti u poznatoj ”Plavoj sobi” Radija 101.

Koncert će se prenositi u eteru Radija 101, a svi obožavatelji i oni koji će to tek postati, prije samog koncerta mogu poslušati i intervju s članovima Dubioze kolektiva.

Zahvaljujući radijskim i Internet partnerima, koncert će se radijskim eterom prenositi regijom i dijelom Europe, a video prijenos uživo emitirat će se na T-portalu.

Na tom koncertu Dubioza kolektiv izvest će svoje poznate hitove, ali također, po prvi put predstaviti i nove pjesme s nadolazećeg albuma ”5 do 12” koji izlazi 12. svibnja u izdanju Menarta. Kako će se koncert održati pet dana prije datuma izlaska albuma, ovo će zaista biti ekskluzivan događaj za sve obožavatelje Dubioze kolektiva.

Album ”5 do 12”, četvrti je studijski album grupe Dubioza kolektiv, a snimljen je u Sarajevu u studiju Skirlibaba. Producent albuma je Brano Jakubović, a na albumu se kao gosti pojavljuju frontman Plavog orkestra Saša Lošić - Loša, te makedonska grupa Superhiks.

Koncert se održava u ”Plavoj sobi” Radija 101, a osim T-portala i Radija 101, uživo će ga prenositi i sljedeće radio postaje:
Radio Ogulin (Ogulin)
Radio Laus (Dubrovnik)
Radio 105 (Selnica)
Radio Bljesak (Okučani)
Radio Dunav (Vukovar)
Radio Kameleon (Sarajevo)
HRK.ch (Zürich)

Objavljeno 07.05.2010.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin