Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncertni EP i album REM-a

Koncertni EP i album REM-aKoncert kojeg je REM održao 2007. godine u znamenitoj Dublin Olympiji bit će pretvoren u čak dva live izdanja.

Već sljedećeg tjedna na tržište dolazi EP sa četiri pjesme (”Harborcoat”, ”Letter Never Sent”, ”Second Guessing” i ”Pretty Persuasion”) koji će najaviti dvostruki novi album planiran za jesen.

”Reckoning Songs from the Olympia” predstavlja podsjetnik na ”Reckoning”, drugi album grupe, jedno od njihovih najcijenjenijih izdanja. ”Reckoning Songs from the Olympia” će biti objavljen isključivo na internetu.

Taj je album, povodom svog 25. rođendana, reizdan prošlog mjeseca, također s jednom koncertnom snimkom na bonus disku. Riječ je o nastupu REM-a iz Chicaga 1984. godine, u vrijeme kad su bili poluanoniman bend.


Objavljeno 10.07.2009.

Vremeplov

Istina je ono što su mi govorili kad sam počinjao - da mediokritet vrlo, vrlo aktivno vuče dole i pokušava da te slomi, da te zadrži da dijelite učmalost - jer svaki put kad netko u nečemu uspije, on ujedno dokaže koliko su neki drugi ljudi bijedni i nesposobni u onome što rade.
Marko Šelić Marčelo