Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Krist Novoselic protestira protiv izbornih metoda u Washingtonu

Krist Novoselic protestira protiv izbornih metoda u WashingtonuBivši Nirvanin basist, Krist Novoselic, digao je hajku na javni ured kako bi izrazio nezadovoljstvo protiv državnih izbornih metoda u Washingtonu.

Novoselic je ispunio papire kako bi krenuo u lov na okružnog tajnika u okrugu Wahkiakum kao član Poljoprivredne stranke ( “Grange Party”) koja zapravo ne postoji, kako bi privukao pozornost na državnu politiku koja dopušta kandidatima da sami imenuju svoju političku stranku.

U elektronskoj pošti upućenoj Daily Worldu, Novoselic je objasnio:”Slušao sam poklonike Poljoprivredne stranke u ovoj borbi pristaša. Naravno da takva stranka ne postoji. Prije nego što je I-872 (Inicijativa 872- zakon o načinu glasanja u SAD-u; više na http://en.wikipedia.org/wiki/Initiative_872) bila provedena u Washingtonu, bilo jer protuzakonito navoditi pojmove poput Grange, American Legion, Eagles, Boy Scouts i slično pored imena kandidata na na javnom glasačkom listiću. Način provođenja I-872 zbunjuje glasače.”

Političko aktivni basist trenutno ima ulogu predsjednika Demokratske stranke okruga Wahkiakum (Wahkiakum County Democratic Party).

Objavljeno 19.06.2009.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash