Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Lea, Saša i Mladen prvi na top listi!

Lea, Saša i Mladen prvi na top listi!Povratnički singl Lee Dekleve ”Dogodila se ljubav...”, koji je ova kantautorica snimila s Mladenom Badovincem i Sašom Antićem od TBF-a, ovoga je tjedna zasjela na prvo mjesto prestižne Službene hrvatske top liste Hrvatskog radija nakon sedmotjedne ’vladavine’ Oliverove ”Jubavi mala”.

Ocjenjivački sud velikog broja slušatelja i glazbenih urednika svih centara Hrvatskog radija (HR Split, HR Dubrovnik, HR Pula, HR Rijeka, HR Knin, HR Osijek, HR Zadar, HR Prvi program Zagreb) odlučio je da se njihovim osjetilima najviše sviđa upravo pjesma ”Dogodila se ljubav...”, kojim je Lea najavila povratak na scenu, pet godina od objave hvaljena prvijenca EmociJA.

Lea potpisuje glazbu i tekst pjesme te ističe da je u ovoj priči ”o ljubavi i čežnji kontinentalaca za jugom” ispričanoj većinom na dalmatinskom dijalektu čula jedino Mladena i Sašu pa je bilo neminovno da popularni Splićani odrepaju pjesmu. Odabir se, sudeći prema rezultatima, pokazao kao pun pogodak, a da je tomu tako svjedoče i odlična mjesta na brojnim drugim top listama diljem Hrvatske, tako primjerice nedavna prva pozicija na Jadranskoj top listi.

”Ova pjesma znači mi više od svih drugih pjesama koje sam dosad napisala i zato sam uistinu sretna što su i drugi to prepoznali”, kazala je Lea Dekleva.

Objavljeno 02.10.2010.

Vremeplov

Ne znam što je to country-rock i slično, samo kažem da je to glazba. Dobra ili loša.
Gram Parsons