Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Liam Gallagher ima novi-stari bend

Liam Gallagher ima novi-stari bendSada kad više nema Oasisa, frontman Liam Gallagher osniva novi bend, sa članovima Oasisa koji nisu njegov brat Noel. Gitarist Gem Archer, basist Andy Bell i bubnjar Chris Sharrock upravo s Liamom rade na novim materijalima, a kako je Gallagher obečao fanovima u intervjuu talijanskoj radio stanici, ova inkarnacija Oasisa vratit će se na pozornicu vrlo uskoro.

”Vračam se nastupima u živo, za par mjeseci” kazao je Gallagher ”Upravo sam završio turneju, uvijek mi nedostaje pjevati pjesme. Nedostaju mi ljudi.”

Kako je Rolling Stone ranije izvjestio, Noel Gallagher je napustio Oasis nekon svađe u backstageu na Francuskom festivalu. Talijanski Billboard je u itervjuu izvjestio kako je incident započeo tako što je Noel loše postupao gitarom koju je Liam dobio na poklon od svoje supruge. Zauzvrat, Liam je uzeo Noelovu gitaru i rasturio je, no, ne na svom bratu.

”Ne, nisam razbio gitaru na njegovim leđima. Da bar jesam, čovječe” rekao je.

”Da budem sasvim iskren, čini mi se da je Noel htio izaći iz benda” dodao je Liam. ”Posvađali smo se, no imali smo i veće svađe, zbog važnijih ljudi. U biti, htio je van, htio je nešto novo i drugačije, ali nije imao muda reći to bendu ni fanovima”.

Liam je napisao Oasisove pjesme uključujući “Songbird,” “Little James” i “I’m Outta Time,” no glazba koju producira za novu inkarnaciju Oasisa biti će ponešto drugačja i umanjena za napetu ali i kreativno produktivnu vezu sa svojim bratom. Da bi dokazao poantu, još jednom je naglasio, ”S Oasisom je gotovo”.

Objavljeno 26.11.2009.

Vremeplov

O, bože... Pa ja sam samo debeli ćelavi šezdesetogodišnjak koji pjeva blues. Kužite?
Joe Cocker