Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Malehookers snimili novi spot za novi singl

Malehookers snimili novi spot za novi singlNakon velikog uspjeha sa singlom ’’Zagrebačko Zlo’’ rock’n’roll band Malehookers predstavlja svoj drugi singl s ”povratničkog” albuma ’’Muški svijet’’.

Riječ je o izdanju koje je ubrzo nakon svog izlaska naišlo na sjajne kritike eminentnih hrvatskih glazbenih znalaca te se našao i među najazapaženijim prošlogodišnjim izdanjima domaće produkcije.

Singl ’’Bolje da ovdje ostanemo sami’’ priča je s ceste koja iskreno progovara o proživljenoj situaciji, čvrstog, beskompromisnog rock’n’roll zvuka, uvjerljive i močne svirke, pjevnog i zaraznog refrena zapakirana u svjetsku produkciju.

Za singl ’’Bolje da ovdje ostanemo sami’’ ovog vikenda je u režiji Coste Ipse snimljen i video spot kojeg ćete uskoro moći vidjeti na domaćim televizijama.

O albumu ”Muški svijet” su rekli:
”...Dinamika svirke, rifovi koji cure kao slapovi ispod čvrste ritam sekcije i aranžmani koji pjesme podižu na u Americi uobičajenu razinu, pokazuju da su Malehookers prirodnim putem snimili moderni album, lišen uobičajenih bolesti pseudo-ulične strategije...”
Hrvoje Horvat (Vjesnik)

”...Muški svijet odiše dobrotom (kvalitete) da ne znate koju biste kritiku predbacili. Nakon jednog preslušavanja apsoštruktno ostanete speečless. A i nekada je suvišno trošiti riječi kada pjevač apsolutno sve kaže o svim stereotipima koji se tiču lijepih i umjetnih žena, te frajera koji orbitiraju oko lijepih cvjetova.
Marin (Terapija.net)
ocjena albuma 9/10

”...riječ je o jednom od boljih izdanja klasičnog rocka na ovim prostorima posljednjih godina. ”
Z.B. (Novi list)

Objavljeno 15.03.2010.

Vremeplov

ZERP je bija realnost koja je trebala bit provedena, jer izlov ribe u mediteranskom bazenu je nategnut na 37% više nego što bi trebalo da se fond riba obnavlja.
Fran Tomašić (Kopito)