Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mamma Mia! u Beogradu

Mamma Mia! u BeograduInternacionalna turneja mjuzikla ”Mamma Mia!” gostovati će u Beogradu po prvi put s ukupno 8 predstava, od 29. 06. do 04. 07. 2010. u Beogradskoj areni, koja je i organizator ovog spektakla.

Preko 42 milijuna ljudi širom svijeta pogledalo je ovu predstavu i oduševilo se likovima, ljubavnom pričom i muzikom.

Inspirirana pričom i magijom vječnih pjesama grupe ABBA, spisateljica Katrin Johnson stvorila je zabavnu priču o porodici i prijateljstvu, koja se odvija u rajskom okruženju osunčanog grčkog otoka. Tragajući za ocem, kćer uoči svog vjenčanja poziva trojicu muškaraca iz majčine mladosti, s kojima se majka zabavljala na otoku prije 20 godina.

U predstavi se uživo izvode 22 hita grupe ABBA, uključujući numere: ”Chiquitita”, ”Dancing Queen”, ”I Have A Dream”, ”Knowing Me Knowing You”, ”The Winner Takes It All”, ”Super Trouper”, ”Take A Chance On Me” i ”Voulez Vouz”.

Internacionalna turneja je potpuno identična s londonskom produkcijom predstave, koja je premijerno izvedena 1999. godine, i trenutno se izvodi u Londonu, Broodweu, Australiji, Španjolskoj, Nizozemskoj i Meksiku.

Uz originalnu muziku i tekst Benny Andersson i Björn Ulvaeus, mjuzikl MAMMA MIA! napisala je Katrin Johnson, a reditelj je Filida Lloyd. Koreografiju za predstavu MAMMA MIA! potpisuje Anthony Van Laast, scenograf je Mark Tompson, dizajner svetla Hauard Herison, a dizajner zvuka Andrew Bruce i Bobbi Aitken. Aranžmane je uradio Martin Koch, koji je i muzički supervizor.

Raspored predstava:
Utorak 29. 06. - Nedjelja 4. 07. u 20.30
Dnevne predstave subotom i nedjeljom u 16.30
Trajanje predstava: 2 sata i 35 minuta


Objavljeno 26.06.2010.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com