Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Marilyn Manson u Ljubljani 20. lipnja

Ako Marilyn Manson jednu od novih pjesama, ’Putting Holes In Happines’ , proglašava ’romantičnom, ženomrziteljskom, kanibalsko-gotskom, vampirskom baladom’ , bit će to za sve njegove poklonike pouzdan znak da kontroverzni rocker ni na šestom albumu ’Eat Me, Drink Me’ ne skreće s puta zbog kojega je njegovo gostovanje u pulskoj Areni, u kolovozu 2005., uzdiglo toliko prašine i potaklo zahtjeve za zabranom. Naziv te skladbe dobro opisuje Mansonovo raspoloženje u proteklih dvanaestak mjeseci - kraj jednogodišnjeg braka s Ditom Van Teese i bolest majke samo su neke od ’rupa u sreći’ koje su pridonijele sumornom stanju njegova duha.

Zato je rad na CD-u ’Eat Me, Drink Me’ u društvu Tima Skolda, koproducenta, gitarista, basista i člana grupe Marilyn Manson od 2002., shvatio kao terapiju s ciljem da napravi gitaristički usmjeren i melodičan album od 11 snimaka među kojima se uvodna ’If I Was Your Vampire’ može shvatiti kao katarzičan sažetak Mansonovih depresija. Video za prvi singl ’Heart-Shaped Glasses (When The Heart Guides The Hand)’ realizirao je James Cameron, redatelj ’Titanica’, a naslovi kao ’Just A Car Crash Away’ i ’The Red Carpet Grave’ ukazuju na povratak klasičnog Marilyna Mansona što će fanovi imati priliku provjeriri na popratnoj europskoj turneji s basistom Robom Hollidayem iz Prodigy.

Nama najbliži koncert biti će u petak 20. lipnja u ljubljanskim Križankama gdje će kao predgrupa nastupiti slovenski Amateur God.

Objavljeno 15.06.2007.

Vremeplov

Što se loših trenutaka tiče nerado ih se prisjećam. Bolje je ostati pozitivnim.
Page Hamilton (Helmet)