Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Marilyn Manson u Ljubljani 20. lipnja

Ako Marilyn Manson jednu od novih pjesama, ’Putting Holes In Happines’ , proglašava ’romantičnom, ženomrziteljskom, kanibalsko-gotskom, vampirskom baladom’ , bit će to za sve njegove poklonike pouzdan znak da kontroverzni rocker ni na šestom albumu ’Eat Me, Drink Me’ ne skreće s puta zbog kojega je njegovo gostovanje u pulskoj Areni, u kolovozu 2005., uzdiglo toliko prašine i potaklo zahtjeve za zabranom. Naziv te skladbe dobro opisuje Mansonovo raspoloženje u proteklih dvanaestak mjeseci - kraj jednogodišnjeg braka s Ditom Van Teese i bolest majke samo su neke od ’rupa u sreći’ koje su pridonijele sumornom stanju njegova duha.

Zato je rad na CD-u ’Eat Me, Drink Me’ u društvu Tima Skolda, koproducenta, gitarista, basista i člana grupe Marilyn Manson od 2002., shvatio kao terapiju s ciljem da napravi gitaristički usmjeren i melodičan album od 11 snimaka među kojima se uvodna ’If I Was Your Vampire’ može shvatiti kao katarzičan sažetak Mansonovih depresija. Video za prvi singl ’Heart-Shaped Glasses (When The Heart Guides The Hand)’ realizirao je James Cameron, redatelj ’Titanica’, a naslovi kao ’Just A Car Crash Away’ i ’The Red Carpet Grave’ ukazuju na povratak klasičnog Marilyna Mansona što će fanovi imati priliku provjeriri na popratnoj europskoj turneji s basistom Robom Hollidayem iz Prodigy.

Nama najbliži koncert biti će u petak 20. lipnja u ljubljanskim Križankama gdje će kao predgrupa nastupiti slovenski Amateur God.

Objavljeno 15.06.2007.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young