Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mark Blake o knjizi ”Kad svinje polete ”

Mark Blake o knjizi ”Kad svinje polete ”Donosimo vam dio izjava Marka Blakea o knjizi ”Kad svinje polete - Priča o Pink Floydu”...

”Roger Waters je strastven i otvoren!”

”Izdavači su tražili da napišem ovu knjigu. Do tada sam već intervjuirao sve članove grupe i oni su bili grupa o kojima sam bio zainteresiran pisati. U to vrijeme su se ponovno okupili na Live 8 koncertu i mislili smo da je tada pravo vrijeme da se podsjeti i osvježi njihova priča.
Uživao sam raditi intervjue sa svim članovima grupe i svaki od članova grupe je potpuno drukčiji. Roger Waters je odličan sugovornik, vrlo je strastven i otvoren. Uživao sam intervjuirati i Richarda Wrighta. On je odigrao važnu ulogu za uspjeh nekih albuma i mislim da je njegov doprinos ponekad nepošteno podcijenjen. Poslao sam knjige svim članovima grupe. Jedino sam dobio povratnu informaciju od Davida Gilmoura kad sam ga intervjuirao za jedan magazin. Bio je iznenađujuće pun komplimenata.”

”Ne vjerujem da će Pink Floyd ponovno ići na turneju.”

”Gledao sam uživo The Wall 1980. u Earls Courtu i veselim se što ću ponovno vidjeti koncert. Nadam se da ću uloviti jedan od koncerata sljedeće godine.”
Objavljeno 16.11.2010.

Vremeplov

Za sedamnaesti rođendan dobio sam nešto love i dozvolu od staraca da si kupim prvu bas gitaru i pojačalo. Činjenica da sam tek par mjeseci kasnije otkrio kako je taj isti bas imao prije toga slomljen vrat, govori dovoljno o tome koliko sam se u bas razumio i kako me tip koji mi ga je prodao dobro procijenio kao totalnog debila... Nema veze. Bio je potpuno sjeban, ali je proizvodio mrak zvuk... Godinama.
Damir Urban