Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Marky Ramone u Boogaloou

Marky Ramone u BoogaloouHey ho, let’s go! Marky Ramone, posljednji preživjeli član „obitelji“ Ramonesa potvrdio je nastup u zagrebačkom klubu Boogaloo, 30. studenog. Bubnjar legendarnih njujorških punk rokera dolazi u sklopu aktualne turneje ”Blitzkrieg”, a na koncertu će nastupiti s nekadašnjim vokalom Misfitsa – Michaelom Gravesom.

Ostatak benda čine gitarist Alex Kane te basist Clarie obojica iz benda AntiProduct. Povod turneje je primanje Marky Ramonea u Rock’n’Roll Hall Of Fame kao člana Ramonesa. Na repertoaru će biti više od 30 Ramonesovih punk-rock klasika te će se na taj način odat počast ovom velikom bendu.

Također je najavljen i novi dokumentarac ”The Job That Eat My Brain – The Marky Ramone Story” koji obuhvaća cijelu Markyjevu karijeru od njegove prve hard rock grupe Dust, preko suradnje s Wayne County, Richard Hell And The Voidois pa sve do Ramonesa.

Podršku ovoj punk-rock veselici dat će i zagrebački Psihomodo pop i stari zagrebački punkeri Eksodus koji će otvoriti večer u Boogaloo-u.
Svi ljubitelji Ramonesa donekle će doći na svoje. Svi vi koji ste generacijski zakinuti i niste mogli uživati u njihovoj svirci u vrijeme kad su bili svi na okupu, ovo vam je prilika da osjetite ono jedinstveno: 1, 2, 3, 4.....

Objavljeno 23.11.2008.

Vremeplov

Uistinu vjerujem u ljubav. Ne mogu reći da sam 100 posto uspješan na tom području, ali smatram da je to jedno od nekolicine ljudskih iskustava vrijednih truda.
Trent Reznor (Nine Inch Nails)