Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Marky Ramone u Boogaloou

Marky Ramone u BoogaloouHey ho, let’s go! Marky Ramone, posljednji preživjeli član „obitelji“ Ramonesa potvrdio je nastup u zagrebačkom klubu Boogaloo, 30. studenog. Bubnjar legendarnih njujorških punk rokera dolazi u sklopu aktualne turneje ”Blitzkrieg”, a na koncertu će nastupiti s nekadašnjim vokalom Misfitsa – Michaelom Gravesom.

Ostatak benda čine gitarist Alex Kane te basist Clarie obojica iz benda AntiProduct. Povod turneje je primanje Marky Ramonea u Rock’n’Roll Hall Of Fame kao člana Ramonesa. Na repertoaru će biti više od 30 Ramonesovih punk-rock klasika te će se na taj način odat počast ovom velikom bendu.

Također je najavljen i novi dokumentarac ”The Job That Eat My Brain – The Marky Ramone Story” koji obuhvaća cijelu Markyjevu karijeru od njegove prve hard rock grupe Dust, preko suradnje s Wayne County, Richard Hell And The Voidois pa sve do Ramonesa.

Podršku ovoj punk-rock veselici dat će i zagrebački Psihomodo pop i stari zagrebački punkeri Eksodus koji će otvoriti večer u Boogaloo-u.
Svi ljubitelji Ramonesa donekle će doći na svoje. Svi vi koji ste generacijski zakinuti i niste mogli uživati u njihovoj svirci u vrijeme kad su bili svi na okupu, ovo vam je prilika da osjetite ono jedinstveno: 1, 2, 3, 4.....

Objavljeno 23.11.2008.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal