Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Maurice Kirya dolazi u Zagreb!

Maurice Kirya dolazi u Zagreb!Povodom predstavljanja kulture Afrike, udruga Bead by Bead dovodi pravu afričku atmosferu na pozornicu kluba Purgeraj 10. 07.2010.

Iz Ugande s bendom dolazi Maurice Kirya koji izvodi ”Mwooyo” (u prijevodu ”duša”), mješavinu soul, afro i r&b zvukova. Iznimno popularan u cijeloj Africi, a pogotovo u svojoj rodnoj Ugandi, Maurice svojem narodu
pjesmom pokušava dotaknuti srca, ojačati ih i izliječiti. Počeo se baviti glazbom već sa 15 godina, a 2007. godine je proglašen najboljim r&b izvođačem te je postao dobitnik Pearl of African Music Awards u Ugandi.

Godine 2008., Maurice sa dugogodišnjim prijateljem i glazbenikom - Kawesa počinje organizirati koncerte pod nazivom ”Music with Heart” pomoću kojih prikupljaju sredstva za djecu sa srčanim problemima u Međunarodnoj bolnici Kampala.

Početak u 22:00, ulaz slobodan.

Objavljeno 09.07.2010.

Vremeplov

Sve se počelo linkati u jedan junk space. Tako danas funkcioniraju i mediji. To je čisti impresionizam. Toliko te informacija buba, a ni u šta nemaš vremena ući dublje. I onda ti se sve u istom sloju linka – rat u Iraku, Britney Spears, eto ti Ive Sanadera, Justina Timberlakea, Miše Kovača, sve je to jedan kupus koji se hiperlinka.
Vlado Bulić, književnik i kolumnist